Doinb na tiskové konferenci: Tohle mohla být moje poslední hra
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Doinb na tiskové konferenci: Tohle mohla být moje poslední hra

Doinb na tiskové konferenci: Tohle mohla být moje poslední hra

Filip Vít

Filip Vít

12. 11. 2019 17:00

Přečtěte si, jak odpovídali noví světoví šampioni na otázky novinářů během tiskové konference.

Reklama

Doinb, na minulé konferenci jsi sebevědomě prohlásil, že porazíte G2. Jak se cítíš teď po vítězství?

Doinb: Před finálem jsme očekávali vítězství 3:1. Musím pochválit své spoluhráče, protože hráli fantasticky. S G2 jsme hodně skrimovali a přestože jsme většinu těchto her vyhráli, neočekávali jsme vítězství 3:0.

Celá hala byla proti vám a podporovala G2. Jak vás to ovlivnilo?

WarHorse (trenér): Nemyslím si, že by to ovlivnilo naše hráče. Celý rok mi připadá, že většina lidí fandí více našim oponentům, než nám. My to bereme ale jako motivaci. Fanoušky si chceme získat naši tvrdou prací a výsledky.

Otázka pro Doinb. Na začátku roku jsi téměř upustil od kompetitivního hraní. Nakonec jsi však zůstal kvůli FPX. Jak by reagoval Doinb na začátku sezóny, kdyby mu někdo řekl, že vyhraje Worlds?

Doinb: Myslím si, že scénař by byl pravděpodobně stejný, protože tohle mohla být moje poslední hra. Kdybych něco mohl říci tomu Doinbovi na začátku jara, bylo by to, aby se nevzdával, protože vždycky tu existuje naděje.

Gratulace Tianovi, že obdržel cenu MVP. Myslíš si, že jsi ukázal to nejlepší, co jsi mohl, nebo to nebylo ještě tvých sto procent?

Tian: Byl jsem zaskočený, že jsem tuto cenu obdržel právě já. Musím říci, že jsem byl ve formě, nicméně to nebylo to nejlepší, co jsem mohl předvést. Bylo to mých 50-60 procent.

Lwx, stal jsi se prvním hráčem v historii, jenž neumřel ve finále ani jednou. Myslíš si, že je to jeden z nejdůležitějších faktorů vítězství?

Lwx: Před finálovým soubojem jsem neočekával, že bych ani jednou v sérii neumřel (usmívá se). Samozřejmě když tým má ADC, které neumírá, je pro něj mnohem snažší vyhrávat.

Otázka pro Tiana. Před několika týdny jsi prohlásil, že Splyce jsou nejlepší evropský celek. Po vítězství nad Fnatic a teď i nad G2 máš stále stejný názor?

Tian: Indivuduálně jsou G2 velmi dobří. Myslím si, že jsou nejlepší evropský celek. Před týdny jsem chtěl akorát trashtalkovat. Caps tvrdil, že jsme nejslabší tým z prvního seedu, takže to byla jen moje reakce.

Už víte, jaké budete chtít skiny na šampiony?

GimGoon: Gangplank.

Tian: Lee Sin.

DoinB: Můj skin budu vybírat se svými fanoušky na streamu.

Lwx: Kai’Sa nebo Vayne.

Crisp: Thresh.

Doinb na tiskové konferenci: Tohle mohla být moje poslední hra

Doinb, zmínil jsi zde, že to mohla být tvá poslední hra. Mluvili jste o tom spolu s manželkou?

Doinb: Manželka mě podporuje. Sama říkala, že kdybych odešel, byla by to hloupost. Chtěl bych se jí omluvit. Když dostanu od týmu volno, tak se domů moc nevracím a když ano, tak stejně hraju a trénuju celý čas. Moc mě to mrzí. Jsme manželé a vím, že v budoucnu budeme spolu žít a trávit více času. 

Lwx, těsně po výhře jsi prohlásil, že G2 hráli velmi špatně. Proč myslíš?

Lwx: V tu chvíli jsem chtěl trošku trashtalkovat, protože před zápasem všichni od nich říkali, že nás porazí 3:0. Zvítězili jsme kvůli lepšímu draftu. Měli jsme i lepší “level jedna” kompozici, čehož jsme využili a bylo to pro nás snadné vítězství.

S Jankosem jste braní jako nejlepší jungleři ve svých regionech. Jaký je rozdíl mezi ním a junglery v Číně?

Tian: Podle mě jsou evropští jungleři podobní těm našim. Často záleží na detailech a mechanikách. Musím uznat, že Jankos hrál velmi dobře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama