Dočkáme se nových skinů pro Iverna, Shaca, Nunu a Zileana
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Dočkáme se nových skinů pro Iverna, Shaca, Nunu a Zileana

Dočkáme se nových skinů pro Iverna, Shaca, Nunu a Zileana

Giry

Giry

27. 1. 2019 17:00

Čekají nás také noví Star Guardiani, PROJECT skiny a další Prestige skiny.

Reklama

Riot zvěřejnil nové video o svých plánech se skiny v následujícím roce. Riot IAmCarlos nám prozradil, co můžeme očekávat.

Stejně jako v předchozím roce nás i letos čeká několik nových eventů. Můžeme se těšit na nový Versus event (i když tentokrát se nedočkáme epických soubojů legendárních hrdinů, ale mnohem veselejšího sporu mezi psy a kočkami) a také na nové evety s PROJECT skiny, Arcade skiny a v neposlední řadě také Star Guardian skiny.

Velmi brzy se prý také dočkáme eventu na motivy anime, ve kterém budou mít šampioni – včetně jednoho nového – nadpřirozené schopnosti. Vrátí se také High Noon Skiny a K/DA.

I tento rok se Riot pokusí rozdat skiny šampionům, kteří na nový převlek čekají už dlouho. Dočkat by se měli Shaco, Nunu, Zilean a Ivern.

Nakonec ještě Riot IAmCarlos připomněl, že brzy začne event k oslavám nového roku prasete s novými skiny a dalším herním obsahem.


Mnoho z těchto informací souvisí také s předchozím videem, kde Riot Ghostcrawler mluvil o světě League of Legends.

Riot vloni začal s představením světa League of Legends pomocí interaktivní mapy (která je skutečně povedená a všem doporučujeme si ji proklikat). Teto rok se chce zaměřit na vazby mezi jednotlivými frakcemi a šampiony. Nejprve se podíváme do Demacie, kde vzpoura mágů pod vedením nového šampiona Sylase špiní fasádu cti a hrdosti, kterými se tento národ prezentuje. Poté se zaměříme na Bunde City – domov Yordlů.

Ghostcrawler také slibuje, že se konečně dočkáme posunu v čase Runterry pomocí příběhů, které se odehrají jak ve hře, tak například v komiksech, jenž chce Riot vydávat v digitální i fyzické podobě. Na popud komunity se tyto komiksy prodlouží. Nebude se jednat o jeden komiks ke každému příběhu, ale série komiksů, které odvypráví jednotlivé kapitoly legendy. Po příběhu kolem Ashe se můžeme těšit na ságu, kde se sourozenci Crownguardovi – Lux a Garen – snaží chytit vraha Zeda.

Nezapomene se ani na alternativní univerza League of Legends. Čas od času nám Riot přiblíží i světy jako PROJECT, Star Guardian nebo K/DA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama