Do TFT brzy zamíří nové mechaniky a spectator mód
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Do TFT brzy zamíří nové mechaniky a spectator mód

Do TFT brzy zamíří nové mechaniky a spectator mód

Nuuky

Nuuky

25. 6. 2021 18:00

Novinky pro nadcházející update 11.15 v TFT.

Reklama

V dubnu TFT spustilo nový set Reckoning, kde stojíme na straně chaosu či řádu. Tento boj mezi stranami se prohloubí 21. července v updatu 11.15 uprostřed sezóny. Po dokončení misí Skyglass Origins se do světa TFT navrátí rovnováha a budou přidány nové postavy, třídy a dokonce i mechaniky. Vývojáři chtějí přidat do hry mechaniky podobné těm z dřívějších setů – jako Lucky Lanters, Galaxies a Chosen. Tyto dodatečné vrstvy hry v TFT momentálně chybí, i když do hry nedávno byly přidány nové předměty. Namísto polovičních předmětů tak vidíme ve hře více konzumovatelných předmětů, spatule, symboly tříd a Neeko’s help, což by mělo ozvláštniit každou hru, aniž by to omezilo naše rozhodnování a kontrolu nad vývojem situace.

Do TFT brzy zamíří nové mechaniky a spectator mód

Alternativní mód

Nyní se podíváme na zoubek TFT alternativním módům jako je Hyper Roll, který už má přes 100 miliónů odehraných her. Po úspěchu tohoto módu zůstává otázkou jaký mód bude v TFT jako další. Sám vývojář Green Teej nám potvrdil, že se již pracuje na následníkovi Hyper Rollu. Bohužel bez dalších detailů.


Skyglass Origins

Jak jistě víte, v TFT právě probíhá první event zvaný Skyglass Origins. Ve vývojářském videu bylo odhaleno, že se od hráčů momentálně sbírá zpětná vazba, kterou chtějí využít pro tvorbu dalších eventů. Do budoucna chtějí tyto události využívat primárně v mezeře mezi sety.

Do TFT brzy zamíří nové mechaniky a spectator mód


Kompetitivní stránka hry

Proto, aby se TFT stalo více sledovanou hrou ve světě esportu, se rozhodl TFT tým vytvořit pozorovatelský systém (spectator) stejně jako v League of Legends. Díky tomuto módu budou moci komentátoři či lidé zodpovědní za vysílání z Riotu ovládat kameru. Koukání na zápasy by tak mělo být více přirozené a příjemné na sledování. Tuto novou funkci Riot plně odhalí na nadcházejícím šampionátu v Číně tento podzim.


Druhé narozeniny TFT

25. června bude TFT slavit již druhý rok. K této události jsme dostali milý přehled, co se za tyto dva roky událo. Hráči odehráli dvě miliardy her, vylepšili 25 miliónů postav na tříhvězdičkové kopie, vyhráli 80 miliónů her za legendu Pengu a obětovali 250 miliónů životů za koupi Teema. Jako poděkování máme všichni možnost zcela zdarma získat legendu Anniversary Cakespirit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama