Dnes začíná jarní část LEC
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Dnes začíná jarní část LEC

Dnes začíná jarní část LEC

Filip Vít

Filip Vít

18. 1. 2019 13:00

Nová sezóna evropské soutěže je tady!

Reklama

Nejvyšší evropská soutěž zahodila starý kabát a vyměnila za nový. Kromě nového designu a franšízovému modelu došlo i k přejmenování soutěže. Nyní si musíme zvyknout na název LEC. Na co se můžeme těšit v nové sezóně, se dočtete v tomto exkluzivním článku.

Přehled nadcházejích zápasů naleznete tradičně v našem eSportovém přehledu, jenž se nachází v pravé části webových stránek.

Vše odstartuje dnes v 18:00, kdy se představí finalisté z Worlds proti SK Gaming. Následovat bude premiéra českého midlinera Humanoida, jenž se spolu se spoluhráči Splyce pokusí o úspěšný vstup do nové sezóny. Druhý český zástupce bude připraven na souboj ve 22:00. Origen změří síly s G2 Esports, které posílil Caps z Fnatic.

Druhý hrací den začíná o hodinu dříve, tedy o páté odpolední. Proti sobě se postaví G2 a Schalke 04. V zápětí budeme moci sledovat duel dvou nových celků. Tým Rogue bude čelit exceL eSports. První týden zakončí xPekeho tým a Fnatic.

TH tip pro první hrací den: Fnatic vs. SK Gaming

  • Staří rivalové se opět potkají tváří v tvář. Všichni budou sledovat, jak si bude počínat nová tvář Fnatic na midu – Nemesis. Zaskočí SK Gaming favority?

TH tip pro druhý hrací den: exceL eSports vs Rogue

  • Nové tváře evropské soutěže změří síly v sobotu v 18:00. Jak se bude dařit dvojitému evropskému šampionovi Expectovi? 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama