Dignitas mění junglera a midlanera, čekají nás důležité souboje ve středu tabulky LCS
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Dignitas mění junglera a midlanera, čekají nás důležité souboje ve středu tabulky LCS

Dignitas mění junglera a midlanera, čekají nás důležité souboje ve středu tabulky LCS

Honza Fremut

Honza Fremut

3. 7. 2020 16:00

Co nás čeká ve čtvrtém týdnu americké LCS?

Reklama

Je tu již čtvrtý týden americké LCS, podaří se Dignitas získat svou první výhru v letním splitu? Ve třetím týdnu se to podařilo Immortals, Cloud9 si stále drží neporazitelnost a blíží se k perfektnímu splitu, o zbytku týmů se dočtete v tomto článku.

Rozpis nadcházejících zápasů včetně výsledků z uplynulého týdne je k dispozici v eSportovém přehledu.

Dignitas zkouší změnit soupisku

Se skóre 0-6 najdeme na posledním místě tabulky Dignitas, jejichž výkony byly zatím tristní. Po minulém týdnu, kdy Dignitas padli proti Team Liquid a Evil Geniuses, se vedení týmu rozhodlo pro výměnu junglera a midlanera. Místo Akaadiana nastoupí Dardoch, který minulý split hájil barvy TSM a okolnosti jeho odchodu zatřásly důvěryhodností vedení TSM. Na midlane se místo Froggena postaví známý Korejec Fenix. 

Dignitas budeme moci sledovat v sobotu od 23:00 proti 100Thieves a v neděli proti zatím neporaženým Cloud9. Ať už návrat Fenixe do LCS po necelém roce dopadne jakkoliv, doufejme, že se dočkáme vyrovnaných her. 

Jak bude vypadat střed tabulky po čtvrtém týdnu? 

Po třetím týdnu nastala zajímavá situace, jelikož ve středu tabulky se o druhé místo dělí pětice týmů (TSM, Team Liquid, FlyQuest, Evil Geniuses, Counter Logic Gaming). V tomto týdnu se dočkáme několika vzájemných soubojů, které by mohly být rozhodující pro následující vývoj letního splitu. 

FlyQuest vedený německým midlanerem PowerOfEvilem se utká o nedělní půlnoci s Evil Geniuses a o 23 hodin později s Team Liquid. S Evil Geniuses se FlyQuest naposled potkal v semifinále jarního splitu, kdy Jiizuke a spol. padli poměrem 3:1, takže si zajisté mají co vracet .

V rámci předposledního zápasu se proti sobě postaví Team Solo Mid a Counter Logic Gaming. Dvě známé organizace, které si poslední dobou neprocházejí nejlepším obdobím. Mimo jiné se DoubleLift, který se vrátil do řad TSM a jeho výsledky nejsou zatím takové, aby umlčeli jeho odpůrce, postaví proti týmu, ve kterém strávil necelé čtyři roky. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama