DeckGuide: Hemet Hunter (KFT)
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Článek DeckGuide: Hemet Hunter (KFT)

DeckGuide: Hemet Hunter (KFT)

MrDyDuska

MrDyDuska

18. 9. 2017 17:41

Nevíte co hrát za balíček? Zkuste Huntera.

Reklama

Hunter už nějaký ten pátek nepatří mezi silné meta-classy, i tak je ale potřeba zkoušet jeho potenciál a sem tam postavit nějaký zábavný balík. A proč nevyužít karet, jako je třeba legendární Hemet, jehož síla spočívá v eliminaci slabších karet vlastního balíku v rámci late game.

Hemet Hunter se hraje téměř stejně, jako velká většina klasických Hunter decků. Svého soupeře chcete od začátku hry přejet na tempo a agresivitu vlastních Beast minionů. K tomu je zapotřebí dobré křivky a synergií, které mezi sebou jednotlivé Beast karty umí vytvořit. Tempo, pravidelné hlodání soupeřova hrdiny a využívání služeb vlastní hero power je hlavním gameplanem tohoto decku. V zápasech, kde uSmorcování oponenta nebude vaší hlavní prioritou můžete využít služeb právě Hemeta nebo Deathstalker Rexxara, kteří vám pomohou najít správné odpovědi do lategame. Proti DK Priestům či jiným pomalejším zápasům, tak nebude v pozdnějších fázích hry dostávat do ruky nepotřebné 1-dropy.

Karty

Crackling Razormaw

  • Beast, který propůjčí další vámi zvolené potvoře Adapt, pro tempo playe jak stvořené.

DeckGuide: Hemet Hunter (KFT)

Nesting Roc

  • Za 5 many minimálně 4/7 minion, který při správném naplánování získá i Taunt. To vám pomáhá ochránit vaše ostatní Beasty.

DeckGuide: Hemet Hunter (KFT)

Hemet

  • Karta, která do lategame díky své Battlecry abilitě zlikviduje všechny karty, které stojí 3 a méně many. Máte tak mnohem větší šance dostat do ruky užitečnější kousky.

DeckGuide: Hemet Hunter (KFT)

Deathstalker Rexxar

Hero karta, kterou můžete použít k menšímu čištění soupeřovi strany boardu, ale hlavně k následnému tvoření velmi silných Zombeastů, které do lategame dokáží zavařit snad každému decku.

DeckGuide: Hemet Hunter (KFT)


Strategie

Jak již bylo řečeno, ve většině případů je vaším hlavním plánem vytvořit silné tempo a tlak, kterému nebude váš oponent schopný odolat. K tomu budete potřebovat hrát na každém tahu nějakého miniona. Úvodní handa by měla sestávat ideálně z 1, 2, a 3-dropu, tak abystě do úvodních fází hry měli co vykládat. Především proti agresivním balíkům je to nezbytné. Do Control decků můžete na úvodní ruce nechat legendárního Hemeta, případně i nového DK Rexxara. To z toho důvodu, že Hemet pálí karty, které by vám v pozdějších fázích hry nepřinesly mnoho užitku. DK Rexxar vám na druhé straně umožňuje vytvořit jednoho silného Zombeasta za tah - no a právě na tunu těchto monster Control deckům nakonec dojdou odpovědi.


Závěrem

I když Hunter nepatří mezi nejsilnější classy, moc rychle se neomrzí. A to především kvůli zábavnosti a proměnlivosti, kterou vám tento deck, potažmo přímo DK Rexxar nabízí. Zombeastích kombinací je ve hře prostě slušná řádka.

DeckGuide: Hemet Hunter (KFT)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama