Další český hráč v LEC potvrzen, z TSM odchází jungler
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Další český hráč v LEC potvrzen, z TSM odchází jungler

Další český hráč v LEC potvrzen, z TSM odchází jungler

Reibl

Reibl

7. 12. 2019 17:00 1

Patrik spojí síly s Norskerenem, Excel představili kompletní soupisku.

Reklama

Novinky v esportovém světě nekončí. Přestupové období odkrývá další nová jména a zajímavé soupisky. České oko jistě potěší další tuzemské jméno v LEC. Pokud chcete vědět o dalších přestupech, rozhodně navštivte náš přehled.

Čtveřice českých hráčů

Zvěsti se potvrdily a tuzemský support Denyk si zahraje v dresu Mistfits. Jedná se již o čtvrtého českého hráče, který si zahraje v nadcházejícím jarním splitu. Přidává se k Patrikovi z Excelu a Humanoidovi s Carzzym z MAD Lions. Misfits odhalili kompletní soupisku a my tak víme, že na botce si Denyk zahraje s korejským adc Bvoy. Na midu uvidíme krom Febivena také hráče s přezdívkou Ronaldooo. Na topu zůstává Dan Dan a v jungli po Maxlorovi převezme Razork.

Další český hráč v LEC potvrzen, z TSM odchází jungler

Grig odchází z TSM

Jungler amerického celku TSM opouští organizaci. Team SoloMid již řadu let mění junglery jak na běžícím pásu a ani Grig nebyl to pravé ořechové. Stěhuje se tak do týmu Dignitas, kde si zahraje například s Aphromooem a Hunim. Dignitas tak mají téměř kompletní soupisku a čeká se jen na představení midaře.

Patrika v Excelu doplní support Norskeren

Také Excel dává dohromady poslední členy týmu pro příští sezónu. Ze Splyce ulovili supporta Norskerena. Pod touto přezdívkou ho však již neuvidíte. Mladičký norský hráč si totiž mění přezdívku na Tore, která vychází z jeho jména. Vznikne tak situace, kdy oba hráči Excelu na botu budou mít herní nicky stejné, jako jména na občance. Snad tuto synergii Tore a Partik převedou i na Summoners Rift.

Další přestupové perličky ve zkratce

  • Support Fill bude hrát v CLG Academy.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama