CZC.cz produkty nabízí kompletní výbavu pro hráče
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek CZC.cz produkty nabízí kompletní výbavu pro hráče

CZC.cz produkty nabízí kompletní výbavu pro hráče

Giry

Giry

22. 2. 2020 07:00

Tipy na gaming periferie přímo od CZC.cz.

Reklama

Na CZC.cz samozřejmě koupíte hromady a hromady nejen herních produktů, obchod ale už také nějaký čas nabízí periferie a další gaming produkty přímo pod svoji značkou. Začalo to jednou myší a nabídka se postupně rozrůstala a rozrůstala. Jak si ukážeme níže, rozhodně stojí za pozornost a zvážení.

Vybrali jsme pár produktů.

CZC Hexblade GK1000

Herní klávesnice s kvalitním spínači Cherry MX Red ve verzi Silent, což je skvělá volba v případě, že chcete léty prověřené spínače a zároveň nepotřebujete slyšet hlasité cvakání.

Nabízí plnohodnotné rozložení se 108 klávesami, hliníkem vyztuženou konstrukci, opěrku zápěstí a samozřejmě nastavitelné RGB podsvícení. Pochopitelně má také klávesy s českými popisky.

CZC.cz produkty nabízí kompletní výbavu pro hráče

Hexblade se začíná prodávat s cenovkou 2490 Kč. Jestli hledáte levnější klávesnici a zároveň se nechcete připravit o mechanické spínače, mrkněte na model CZC Crusader GK810, který je o zhruba 1000 Kč levnější.

CZC Cavalry GM900

Pokukujete spíše po myši? Zaostřete na tento model. Funguje jak bezdrátově tak s kabelem s moderním konektorem USB-C. Design myši je symetrický, takže se skvěle hodí i pro leváky, kteří jinak nemají takový výběr.

Můžete si ji upravit pomocí vyměnitelných postranních panelů a o zaznamenávání kliků se starají prověřené mechanické spínače Omron. Jako senzor je použit PixArt PMW 3389, což znamená DPI až 16 000.

CZC.cz produkty nabízí kompletní výbavu pro hráče

Model Cavalry GM900 pořídíte za 1399 Kč (za méně s CZC body), což je vzhledem k výbavě skvělá cena.

Jestli hledáte myš podstatně levnějšího řádu, můžete kouknout na model BlackGuard GM600, stojí několik stovek a výbava rozhodně ostudu neudělá.

CZC Throne GX800

Co si budeme povídat, u her rády sedíme dlouhé hodiny, takže se vyplatí sedět na něčem pohodlném. Třeba na tomto promakaném křesle, což je další relativní novinka od CZC.

Křeslo nabízí pohodlnou ergonomii díky 4D područkám, bederním polštářkem či polštářkem pod hlavu. Jenom pozor, je možné, že s tímto křeslem, se vám bude od her zvedat ještě hůře.

CZC.cz produkty nabízí kompletní výbavu pro hráče

Throne GX800 přijde na 6499 Kč a není to jediný model v nabídce. Mrknout můžete také na levnější Bastion GX600.

CZC Barricade

Pod označením Barricade se ukrývají cenově dost vstřícné podložky hned v několika rozměrech, takže by si měl vybrat každý. Základní L velikost pořídíte už za 199 Kč, ale sáhnout můžete klidně po modelu XXXL s délkou 1,3 metru. Dostupný je rovněž model s RGB podsvícením.

CZC.cz produkty nabízí kompletní výbavu pro hráče

Všechny CZC gaming produkty najdete kde jinde než na CZC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama