Čtyři večery plné LCS. V Americe začíná play-off!
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Čtyři večery plné LCS. V Americe začíná play-off!

Čtyři večery plné LCS. V Americe začíná play-off!

Honza Fremut

Honza Fremut

4. 4. 2020 17:00

Již dnes večer začíná play-off americké LCS. Podaří se Cloud9 potvrdit svou dominanci a vybojovat si místo v semifinále?

Reklama

Teprve v úterý skončila základní část LCS a dnes se již dočkáme prvních zápasů play-off. Po dvou letech se překvapivě do play-off nedostal Team Liquid, na co se tedy můžeme těšit? 

Rozpis nadcházejích zápasů naleznete v eSportovém přehledu.


Pavouk playoff

Čtyři večery plné LCS. V Americe začíná play-off!

Potvrdí Cloud9 ve winner’s bracketu roli favorita?

Jelikož má LCS v play-off rozdílný formát od LEC, dočkáme se čtyř zápasů americké nejvyšší soutěže v pěti dnech. Sobota a neděle bude patřit winner’s bracketu, zatímco v úterý a ve středu uvidíme zápasy v loser’s bracketu. Volné pondělí je především proto, aby se týmy mohly připravit na své soupeře. 

Dnes od 22:00 se proti sobě potkají Evil Geniuses a FlyQuest. Na midlane, jak je tomu již v Americe zvykem, uvidíme dva evropské hráče. V barvách FlyQuestu to bude Němec PowerOfEvil, na straně druhé Ital Jiizuke. Vzájemné zápasy v základní části hrají do karet Evil Geniuses, kteří dokázali svého protivníka dvakrát porazit. 

V neděli večer se představí Cloud9 proti 100Thieves. Dokáží hráči v modré svou dominanci, nebo pohoří stejně jako G2 Esports v Evropě? Skalp Cloud9 by měl pro junglera 100Thievs hořkosladkou chuť, jelikož v řadách letošních vítězů základní části strávil s menšími přestávkami bezmála čtyři roky. 

Golden Guardians a TSM si na své soupeře musí počkat

Týmy ve spodní části, tedy v loser’s bracketu, budou hrát proti poraženým z neděle a soboty. Tato situace je pro týmy nepříjemná nejenom v tom, že se nacházejí jeden krok nad propastí, jelikož prohra pro ně znamená konec v play-off, ale také proto, že jejich přípravy jsou komplikovanější. V podstatě se musí zaměřit nejenom na zlepšení své hry, ale také na dva soupeře. Golden Guardians se svého protivníka dozví již dnes, TSM až zítra. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama