Čtyři týmy, pouze jeden vítěz MSI. Kdo má největší šanci?
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Čtyři týmy, pouze jeden vítěz MSI. Kdo má největší šanci?

Čtyři týmy, pouze jeden vítěz MSI. Kdo má největší šanci?

Giry

Giry

17. 5. 2019 10:00 4

Na který tým byste si vsadili vy?

Reklama

Play-off MSI se nezadržitelně blíží, už brzy změří síly IG proti TL a následně SKT T1 vyzvou G2. V neděli nás pak čeká velkolepé finále. Kterému celku se nejvíce dařilo a kdo si naopak nepřivezl moc dobrou formu?

Největšími favority na výhru v celém turnaji jsou úřadující šampioni z Worlds 2018 Invictus Gaming, kteří prošli skupinovou fází pouze s jedním zaváháním. Kaňku na výsledném skóre 9:1 udělala pouze prohra proti korejským rivalům. V semifinále se čínský tým postaví proti američanům z Team Liquid, kteří jsou naopak papírově nejslabší ze všech zbylých týmů. Na výhru čínského celku je vypsaný kurz 1,02. Můžete si ale vsadit i na celkové vítězství v turnaji, tam si IG drží kurz 1,5.

Čtyři týmy, pouze jeden vítěz MSI. Kdo má největší šanci?

Foto: lolesport flickr

Faker a jeho SKT T1 dokázali čínské mistry jednou porazit, poprvé jim ale podlehli a navíc se dvakrát museli sklonit před G2 esports. Evropský tým na turnaji předvádí nevyrovnané výkony. I když G2 dvakrát porazili obávané korejce, proti domácím Phong Vũ Buffalo dvakrát prohráli, a tak nevíme, co od nich očekávat. Zopakují znovu svůj výkon, nebo SKT potvrdí roli favorita? Sázkové kanceláře více věří trojnásobným světovým šampionům, na jejichž vítězství je vypsaný kurz 1,3. Vsadíte-li na G2, čeká vás kurz 3,27. Na výhru v celém turnaji jsou vypsány kurzy 2,8 pro SKT a 9 pro G2

Šampioni z LCS jsou téměř všemi odborníky odepisováni. Team Liquid ve skupinách postoupil se záporným skóre 4:6 a v semifinále se navíc utká proti nejsilnějšímu týmu turnaje. Rádi riskujete? Vsaďte si na TL, vklad se vám vrátí desetinásobně. A pokud jste si opravdu jistí, že parta kolem Doublelifta vyhraje celý turnaj, můžete vsadit na jejich triumf v celém turnaji. Kurz na tuto možnost se vyšplhal až na 65.

Máte tip na vítěze? Jste přesvědčení o výhře některého z týmů? Vsázet můžete třeba i na přesný výsledek soubojů nebo vítěze první, druhé či třetí hry. Pokud se zúčastníte naší soutěže na Facebooku, můžete si odnést bonus 500 Kč od Fortuny. Na koho byste si vsadili vy?

Čtyři týmy, pouze jeden vítěz MSI. Kdo má největší šanci?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama