Counter Logic Gaming se pokusí dohnat Cloud9, zlepší se Immortals po změně trenéra?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Counter Logic Gaming se pokusí dohnat Cloud9, zlepší se Immortals po změně trenéra?

Counter Logic Gaming se pokusí dohnat Cloud9, zlepší se Immortals po změně trenéra?

Honza Fremut

Honza Fremut

26. 6. 2020 18:00

Je tu již třetí týden americké LCS. Zatímco CLG a Team Liquid dohání Cloud9, Immortals na spodku tabulky mění trenéra!

Reklama

Dnes v pozdních večerních hodinách se dočkáme začátku třetího herního týdne americké LCS. V druhém týdnu se klasicky dařilo Cloud9, o zbytku týmů se dočtete v tomto článku.

Rozpis nadcházejících zápasů včetně výsledků z uplynulého týdne je k dispozici v eSportovém přehledu.

Counter Logic Gaming se tlačí do čela tabulky, Cloud9 se utkají s Team Liquid

I když se CLG stali v průběhu minulých splitů synonymem pro neúspěšný tým, v letím splitu si tento tým připsal již tři výhry a nachází se na druhé pozici. Counter Logic Gaming zatím fungují skvěle na všech pozicích, vždyť marksman Stixxay má KDA 5,5 a jungler Wiggily byl u 81,1 % killů. 

V tomto týdnu se CLG postaví kromě 100 Thives, kteří se drží na děleném sedmém místě, také s FlyQuest. FlyQuest má stejné skóre jako CLG, tedy tři výhry a jednu prohru. Bude tedy zajímavé sledovat, jestli si tyto týmy udrží stoprocentní úspěšnost a budou dále šlapat na paty Cloud9, nebo se dokonce dostanou na první pozici v tabulce. 

Cloud9 čekají Immortals, kteří mají na svém kontě zatím čtyři prohry, ale především hegenom americké LCS Team Liquid. Nutno uznat, že TL se po odchodu DoubleLifta daří a nacházejí se, stejně jako CLG, na druhé pozici. Zatímco ADC pozici TL zastává nováček Tactical, u Cloud9 najdeme veterána Zvena. Dočkáme se tak souboje mládí se stářím, známého i z osobního života. 

Jak se bude dařit Immortals bez Zaboutina? 

Po dlouhodobých neuspokojivých výsledích se Immortals rozhodli rozloučit s hlavním trenérem Zaboutinem a také generálním manžerem Keatonem. Na celý tým Immortals se poté strhla kritika, která především mířila na, již bývalou, francouzskou trojici Soaz-Eika-Zaboutin. Bývalému trenérovi na pověsti jistě nepřispělo také to, že na twitteru komunikoval výhradně ve francouzštině a neprojoval velkou snahu spojit se s americkou fanouškovskou základnou navrátilců do LCS. 

V tomto týdnu se Immortals potkají s Golden Guardians a Cloud9. Dozajista ani jeden z těchto zápasů nebude jednoduchý, ale Immortals se skóre 0-4 již nemají co ztratit. Zajímavostí je také to, že ačkoliv se “Nesmrtelní” rozloučili s hlavním trenérem, doposud jeho náhradu neoznámili a dá se očekávat, že tým nyní pracuje s dvojicí GotoOne a Malaclypse. 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama