Cloud9 zvažují změnu sestavy, vrátit se má Jensen i Zven
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Cloud9 zvažují změnu sestavy, vrátit se má Jensen i Zven

Cloud9 zvažují změnu sestavy, vrátit se má Jensen i Zven

Reibl

Reibl

30. 4. 2022 14:00

Zachrání dvojice nových hráčů sezónu pro Cloud9?

Reklama

Americký celek Cloud9 letos na jaře zažil strmý vzestup i pád. Tým složený z mixu amerických talentů a korejských mladíků s trenérem Nickem “LS” De Cesarem odstartoval do základní části skvěle a originální draft bavil fanoušky nejen v Americe. Krátce na to přišel tajemný odchod LS a ačkoliv si tým dlouho udržoval sérii výher a topař Summit si za své výkony zasloužil titul MVP, C9 nakonec zkolabovali. Změny se tak soupisce nejspíše nevyhnou.

Cloud9 ukončili jarní sezónu nejen nevydařeným finišem základní části splitu, ale i dvěma prohrami 0:3 proti 100 Thieves a Evil Geniuses. Nevýrazné výkony midaře Fudge (který se přesunul z topu na začátku roku) a velké problémy topaře Summita ukázaly slabé stránky týmu. Jak to tedy vypadá s novou soupiskou?

Před pár dny přišel server Upcomer s informacemi, že se Fudge vrátí na toplane, kde původně začínal. Kam zamíří Park “Summit” Wootae, držitel titulu MVP jarní části není jasné. Nabídka by mohla přijít nejen od amerických celků, ale i od korejských.

Midlane měl původně zaplnit academy hráč Jouhan “Copy” Pathmanathan. Organizace prý oslovila i Nisqyho, který se ovšem rozhodl zůstat v Evropě a připojí se k MAD Lions. V jednu chvíli se dokonce spekulovalo o angažmá českého hráče Adama “Random” Grepla. Nakonec zřejmě tým sáhne po jiné hvězdě. Nicolaj “Jensen” Jensen nebude fanouškům Cloud9 cizí. S tímto midařem celek dosáhl například na semifinále Worlds 2018. Jensen v C9 strávil přes 3,5 roku, než přešel do Teamu Liquid. Na jaře ho ovšem vystřídal Bjergsen a Jensen tak byl bez týmu.

Cloud9 zvažují změnu sestavy, vrátit se má Jensen i Zven

Změny postihnou i botlane. Berserker podával stabilní výkony a své místo by si měl udržet. Se supportem Winsome se ale tým nejspíše rozloučí a místo něj uvidíme Zvena, jak zní poslední spekulace. Bývalý marksman Origenu, G2 Esports, TSM a Cloud9 tak změní pozici obdobně jako třeba CoreJJ. Jungler Blaber by v týmu měl zůstat.

Spekulovaná sestava Cloud9:

  • Top: Fudge
  • Jungle: Blaber
  • Mid: Jensen
  • Bot: Berserker
  • Sup: Zven

Na oficiální potvrzení si zatím musíme počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama