Cloud9 za sebou mají hrůzný víkend, TSM se vyšvihli na první místo!
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Cloud9 za sebou mají hrůzný víkend, TSM se vyšvihli na první místo!

Cloud9 za sebou mají hrůzný víkend, TSM se vyšvihli na první místo!

Honza Fremut

Honza Fremut

21. 6. 2021 14:55 1

LCS pokračovalo dalším týdnem.

Reklama

Společně s úmornými vedry se o víkendu vrátila také americká LCS, která má za sebou již třetí herní týden. Velmi nepříjemný týden zažila dvojice týmů z horní části tabulky, na straně druhé se konečně začíná dařit Counter Logic Gaming.

Výsledky všech zápasů najdete v našem esportovém přehledu.


Cloud9 se nedařilo a ztratili první příčku

Americký hegemon s Perkzem v čele nezažívá ideální vstup do letní části a ačkoliv si dokázal ve druhém týdnu vybojovat své první místo zpět, po třetím týdnu ho zase ztratil. Čekalo se, že o postavení týmů na vrcholu tabulky rozhodne především pondělní souboj mezi TSM a Cloud9, nakonec se o korunky připravily “Mráčci” samy, když nedokázaly vyhrát ani jeden z víkendových zápasů.

Cloud9 se tak v průběhu třetího týdne propadli z prvního místa na třetí a v následujících týdnech budou mít jistě co dohánět. Velkou radost fanouškům samozřejmě nedělá především týmový výkon, ale také podprůměrné individuální výkony všech hráčů.

Další tým, který zažil víkend, na který by nejraději zapomněl, nebyl nikdo jiný než Dignitas. Tým vedený velezkušeným supportem Aphromooem od začátku splitu vyhrál pouhé tři zápasy z devíti a v posledním týmu si připsal bilanci 0-3. Zatímco tak tým vstupoval do letní části se slibným třetím místem a ztrátou pouhých dvou her na první místo, nyní se Dignitas nacházejí až na pátém místě a na TSM ztrácí už pět her. 

Dva týmy z rozdílných konců tabulky si připsaly perfektní týden

Zatímco Cloud9 a Dignitas hráli ve třetím týdnu ve svých hrách druhé housle, TSM a Counter Logic Gaming se podařilo vyhrát všechny své tři hry. Na jedné straně to TSM vyšvihlo na první příčku, na straně druhé se Counter Logic Gaming vymanili z devátého místa na dělené osmé a začíná růst naděje na jejich postup do další části LCS. 

Sebevědomí CLG zvedne také fakt, že všechny tři výhry byly proti silným týmům z horní části tabulky – 100Thieves, Dignitas a Evil Geniuses. Tým s evropským duem Finn-Broxah se tak mohl ujistit, že jejich tréninkové metody fungují a jejich fanoušci začínají doufat, že z této zajímavé soupisky roste silný tým pro budoucnost.

Cloud9 za sebou mají hrůzný víkend, TSM se vyšvihli na první místo!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama