Cloud9 se pokusí dohnat TSM, udrží si Immortals formu proti silným soupeřům?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Cloud9 se pokusí dohnat TSM, udrží si Immortals formu proti silným soupeřům?

Cloud9 se pokusí dohnat TSM, udrží si Immortals formu proti silným soupeřům?

Honza Fremut

Honza Fremut

11. 6. 2021 18:00

Druhý týden letní části LCS startuje.

Reklama

V průběhu dnešní noci započne již druhý týden severoamerické LCS, která začala o týden dříve než evropská LEC. Narozdíl od ní si také ponechala skóre týmů z jarního splitu, takže si fanoušci mohou užívat napínavé souboje o první místo již od počátku.

Veškeré výsledky naleznete v našem esportovém přehledu v bočním panelu webu.


Cloud9 ztratili první místo, podaří se jim ho vybojovat zpět?

Severoamerický hegemon Cloud9 po nepříliš dobrém vstupu do jarního splitu a hledání ideálního rozpoložení nakonec dokázal celou jarní část americké LCS vyhrát, s přístupem Mid Season Invitational se tým ovšem dostal znovu do problémů a vůbec nepřipomínal ty Cloud9, na které byli fanoušci zvyklí. Před začátkem letního splitu přišla další zajímavá zpráva – Zvena na pozici hlavního ADC nahradil Australan k1ng. 

Celé pozadí této změny je stále zahaleno mlhou, co ale víme, je to, že první týden se Cloud9 vůbec nepodařil. Ze tří zápasů dokázali vyhrát pouze jediný a ztratili první místo, na které se vyšvihla parta z TSM. Cloud9 tak čeká těžká práce, protože Team SoloMid se představil výbornými sebevědomými výkony a nezdá se, že by plánoval z předváděné hry slevit. Cloud9 čekají v následujících dnech poměrně jednoduché zápasy, otázkou ovšem bude, jak si dokáží s papírově slabšími soupeři poradit.

Immortals mají skvělou formu, potvrdí ji i ve druhém týdnu?

Zatímco Cloud9 svou formu v prvním týdnu nepotvrdili, Immortals na straně druhé překvapili a vyhráli všechny tři zápasy. Nutno ovšem uznat, že dva z nich byly proti deváté, respektive desátému týmu. Jedinou reálnou výzvou tak pro Insanityho a spol. byla parta z 100Thieves trénovaná Alešem “Freezem” Kněžínkem. 

Nyní proti Immortals budou stát tři silné týmy a bude zajímavé sledovat, v jakém světle se ukáží proti nim. Nejdříve se jednonásobní šampioni LCS ukáží proti Evil Geniuses, se kterými se nyní dělí o šestou pozici, a poté proti třetím Dignitas a Team Liquid. V sázce stále není mnoho, protože týmy před sebou mají ještě sedm týdnů, ale potvrzení formy a udržení se na vítězné vlně by jistě Immortals velmi pomohlo. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama