Cloud9 čeká boj o první místo, zajistí si TSM play-off?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Cloud9 čeká boj o první místo, zajistí si TSM play-off?

Cloud9 čeká boj o první místo, zajistí si TSM play-off?

Honza Fremut

Honza Fremut

24. 7. 2020 16:46

Podaří se TSM porazit Dignitas a CLG a zajistit si play-off? Komu bude patřit první místo LCS po sedmém týdnu?

Reklama

I za oceánem se play-off neodravtně blíží a jisté místo ve vyřazovacích bojích už mají Team Liquid a Cloud9. Další týmy svedou tvrdé boje o top 8 a jeden tým je velmi blízko! Co se stalo v šestém týdnu LCS si můžete přečíst zde.

Kompletní rozpis nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu – v pravé části webu, kde mimo jiné jsou k dispozici výsledky předešlých klání.

Komu bude patřit trůn LCS? 

Po šesti týdnech bojů najdeme na prvním místě dva týmy – Cloud9 a Team Liquid. Zatímco Cloud9 patřil začátek sezóny, kdy si došli pro devět výher v řadě, nyní jsou v obrovské formě Liquid se sérií sedmi zápasů bez prohry. Parta kolem Nisqyho v minulém týdnu překvapivě ztratila proti Evil Geniuses a nyní se musí o první místo dělit. Otázkou zůstává, na jak dlouho? 

Dost reálné je, že pouze do neděle, kdy se proti sobě titáni amerického League of Legends postaví! Ačkoliv Jensen hraje v barvách Liquid již čtvrtý split, minulost v řadách Cloud9 vymazat nelze a tento souboj bude mít o to větší náboj. Máme se jistě na co těšit a ačkoliv by mnoho z nás v neděli ve 23:00 raději uléhalo do postele, tuto bitvu si nenechte ujít!

Team SoloMid je kousek od play-off

Výkony TSM nebyly v letním splitu ideální, zaslouženou kritiku si organizace zasloužila za způsob, kterým se “rozloučila” s junglerem Dardochem a nahradila Kobbeho za DoubleLifta, jedno ovšem TSM odepřít nelze. Skóre 10-7 a třetí pozici v tabulce LCS. Pětice kolem Bjergsena si díky ideální konstelaci zápasů v tomto týdnu může jako třetí tým zajistit jasnou pozici v play-off. 

V cestě jim ovšem budou stát Dignitas, jejichž barvy nyní hájí výše zmíněný Dardoch. Jestli se TSM podaří porazit jak Dignitas, tak v pondělí v noci Counter Logic Gaming, zbývá jediné. Immortals musí prohrát proti Cloud9 nebo Evil Geniuses, což je velmi reálné. Podaří se DoubleLiftovi umlčet kritiky, zajistit si play-off a v klidu dohrát základní část LCS? To je ve hvězdách, ale zároveň velkým lákadlem pro fanoušky, aby tento víkend sledovali americkou LCS! 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama