Cloud9 a TSM se v LCS porvou o první místo
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Cloud9 a TSM se v LCS porvou o první místo

Cloud9 a TSM se v LCS porvou o první místo

Reibl

Reibl

18. 6. 2021 17:00

V LCS pokračuje letní část.

Reklama

V zámořské LCS startuje již třetí týden letní části a tempo rozhodně nepolevuje. Opět uvidíme celkem 15 zápasů rozdělených do tří hracích dnů. Minulý týden Cloud9 opět přebrali první místo, které si na chvíli užili hráči TSM. Následující dny ale můžou vše změnit.

Cloud9 a TSM se v LCS porvou o první místo

Aktuální tabulka LCS

Všechny nadcházející zápasy a výsledky najdete v esportovém přehledu v bočním panelu webu.


Vyrovnaný boj o čelo tabulky

Prvních pět týmů na čele LCS tabulky dělí jen 3 výhry. Připomeňme si, že celky startují do letní části se skóre z jara, a navíc odehrají triple round robin, tedy se každý tým utká s každým třikrát v průběhu léta. Rozdíl třech výher je proto velice malý vzhledem k počtu her, jež týmy čeká. První Cloud9 neměli moc vydařený vstup do letního splitu. Po MSI celek změnil marksmana a tým okolo Perkze musel předat první pozici TSM. Následný 3:0 víkend to ovšem napravil. TSM a 100 Thieves nicméně vypadají silně.

Zejména forma 100 Thieves poutá velkou pozornost. Celek, ve kterém nalezneme i trenéra Freeze si připsal po úvodní prohře pět výher v řadě. Šestou výhru si tým nejspíše připíše v noci proti CLG. Favoritem jsou zloději i v duelu proti FlyQuestu. Opravdovou výzvu proto představuje střet s Teamem Liquid v neděli okolo 23. hodiny.

Cloud9 vyzvou TSM

Trochu nostalgická rivalita mezi Cloud9 a TSM rozhodně není to, co bývala. Přesto střet dvou amerických gigantů často nabídne velmi slušnou a zábavnou podívanou. Aktuální vzájemné skóre hovoří ve prospěch obláčků. Cloud9 vyhráli proti TSM 51 her, soupeř pak 44. Vzájemné duely z jara skončily po jedné výhře pro každý z týmů.

TSM mají celkově dost náročný týden. Ačkoliv první duel proti Immortals nemusí být těžký, Dignitas se již pohybují v první polovině tabulky a Cloud9 opět získávají formu. Souboj mezi TSM a Cloud9 začíná o půlnoci v pondělí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama