Clash se bude testovat v pondělí na EUNE
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Clash se bude testovat v pondělí na EUNE

Clash se bude testovat v pondělí na EUNE

Giry

Giry

9. 6. 2018 18:00 1

Pondělní turnaj Clash na EUNE by měl vychytat všechny chyby i pro ostatní servery.

Reklama

Po neúspěšném startu během posledního květnového víkendu Riot zapracoval na systému turnaje Clash a chce ho spustit co nejdříve. Nejprve je ale nutné ho otestovat a právě na tuto zkoušku byl vybrán server EUNE.

Nevíte, co je to Clash? Podívejte se na náš článek, kde systém turnaje popisujeme. Zajímat by vás mohly také tipy a triky, jak správně sestavit tým.

Abyste se mohli zúčastnit testování, budete stále muset splnit podmínky pro vstup do turnaje - tedy dosáhnout na alespoň druhou úroveň honoru, být zařazený do bodovacího žebříčku v SoloQ nebo FlexQ, mít k účtu přiřazené číslo pro potvrzovací SMS a mít připravenou vstupenku do turnaje.

Test proběhne v pondělí 11.6. a bude trvat pouze jeden den. Lock-in začne v 19:00 a první zápasy v 19:30. Hrát se bude v jednoduchém čtyřčlenném pavoukovi (všechny týmy tedy začnou v semifinále).

I když odměny nebudou stejné jako při spuštění turnaje, stále můžete vyhrát Victory Pointy, summoner ikonu za výhru ve vašem pavoukovi, exkluzivní baner dostupný pouze v betě a Clash Orb.

Tyto bannery a ikony nebudou později dostupné, takže se neváhejte přihlásit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama