Čínští RNG vítězí na Mid Season Invitational
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Čínští RNG vítězí na Mid Season Invitational

Čínští RNG vítězí na Mid Season Invitational

Honza Fremut

Honza Fremut

20. 5. 2018 17:00 5

Mid Season Invitational je za námi a my známe jeho vítěze!

Reklama

Po čtrnácti dnech napínavých bojů je letošní Mid Season Invitational za námi. Na turnaji se představilo celkem 14 týmů ze všech koutů světa a my jsme tak mohli posoudit, jaký region je aktuálně nejsilnější. 

Nikoho nejspíše nepřekvapí, že se do finále dostal zástupce korejské LCK King-Zone Dragonx, tato soupiska v čele s Peanutem ovšem nebyla schopná zastavit čínské Royal Never Give Up a ostrostřelec Uzi si připsal své první velké vítězství na mezinárodním turnaji. I přes nepříliš přesvědčivý začátek základní části RNG dokázali obsadit první příčku ve skupině a v semifinále vyzvali evropské Fnatic, které bez větších potíží porazili 3:0. Finálový souboj přinesl kromě několika technických pauz celkem 4 napínavé zápasy a konečné skóre 3:1 pro RNG. 

Tak tedy po třech letech a pěti mezinárodních turnajích končí nadvláda korejských týmů a nastává doba nová - doba čínská. Odhadovat, jestli bude trvat stejně dlouho, jako ta korejská, by bylo bláhové, ale můžeme si být jisti, že pro to Uzi a jeho parta udělají všechno. 

Čínští RNG vítězí na Mid Season Invitational

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama