Čínská liga LPL se bude poprvé v historii hrát kompletně online
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Čínská liga LPL se bude poprvé v historii hrát kompletně online

Čínská liga LPL se bude poprvé v historii hrát kompletně online

Reibl

Reibl

28. 2. 2020 18:00

První zápasy začnou již 9. března.

Reklama

Pozastavená čínská liga se po týdnech konečně vrací. V LPL se odehrály pouze dva týdny a od té doby byla liga zastavena kvůli šíření koronaviru. Nedávno proběhly online scrimy a nyní přišlo dlouho očekávané oznámení ohledně budoucnosti LPL. Liga se vrátí a to již 9. března. Všechny zápasy budou probíhat online a profesionální hráči zůstanou v prostorách svých týmů.

Riot na místo, odkud hráči odehrají zápasy, pošle rozhodčí, kteří dohlédnou na férový průběh zápasů. Veliký důraz se samozřejmě klade na zdraví, proto všichni účastníci musí projít předem zdravotními prohlídkami. Online zápasy se začnou vysílat hned od 9. března. V angličtině pak až od 15. března na Youtube i Twitchi.

Riot předpokládá technické obtíže. Ty se mají řešit za běhu. Má jít podle oficiálního prohlášení o první profesionální LoL ligu na nejvyšší úrovní, která proběhne v online režimu.

Čínská liga LPL se bude poprvé v historii hrát kompletně online

Otázkou zůstává, jak je to s hráči, kteří se nacházejí v provinciích mimo týmové zázemí a nemůžou se kvůli karanténě přesunout. Dalším problémem může být rozdílný ping. Vše zodpoví nejspíše až start samotné LPL za pár dní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama