Čeština v League of Legends! + návod
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Čeština v League of Legends! + návod

Čeština v League of Legends! + návod

derk

derk

Ode dneška můžete hrát League of Legends kompletně v češtině. Uvnitř najdete návod jak na to.

Reklama

POZOR!!!

Čeština je zatím pouze na EUNE, na EUW by se nejspíše ani objevit neměla, protože Česká Republika spadá právě pod EUNE. Nicméně zapnout si ji můžete na jakémkoliv serveru. Zde přikládáme návod od jednoho z našich fanoušků - děkujeme.

Chtěl bych jen dodat menší tip jak si češtinu zprovoznit i na EUW (nebo na jakémkoli jiném serveru). Stačí po zvolení serveru nalézt soubor 'locale.cfg' který se nachází v League of Legends/RADS/system a jeho obsah přepsat na "locale = cs_cz" (bez uvozovek). Stejným způsobem se dá aplikovat angličtina na servery které ji nepodporují (Rusko, Turecko apod.)

Tak se čeština do hry přecejen dostala. Sice to nějakou dobu trvalo, ale dočkali jsme se. Ode dneška můžete hrát League of Legends v rodném jazyce. Nastavení je poměrně jednoduché, ale ještě než se na něj podíváme, tak si připomeneme, jak čeština v LoLku vypadá.

Welcome to Summoner's Rift: picosong.com/YtLY/Disconnect: picosong.com/YtLF/Disconnect nepřítele: picosong.com/YtLL/Disconnect spoluhráče: picosong.com/YtLJ/Zabití nepřítele: picosong.com/Yt2F/Doublekill nepřítele: picosong.com/YtLQ/Triplekill nepřítele: picosong.com/YtLD/Quadrakill nepřítele: picosong.com/YtLr/Pentakill nepřítele: picosong.com/YtLv/

Více včetně komentářů komunity a vyjádření lidí z českého Riotu najdete v tomto článku . Jak češtinu nastavit? Nyní si řekneme, jak češtinu nastavit do hry. Je to poměrně jednoduché, ale pro jistotu přikládáme i názornou ukážku. 

Jako první je třeba po zapnutí klienta League of Legends kliknout v levém dolním rohu na políčko "Change Region" (na obr. zvýrazněno červeně). 

Jakmile kliknete na dané tlačítko, objeví se vám další nabídka. V této nabídce stačí zvolit v první části "Češtinu" a následně ji uložit pomocí tlačítka "Save". A voila, je hotovo! Tak přejeme hodně pětizářezů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama