Českého marksmana Patrika uvidíme i příští rok v LEC
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Českého marksmana Patrika uvidíme i příští rok v LEC

Českého marksmana Patrika uvidíme i příští rok v LEC

Honza Fremut

Honza Fremut

8. 11. 2021 18:55

Patrik Jírů bude bojovat v LEC i v následujícím roce.

Reklama

Finále Worlds máme za sebou, to ovšem neznamená, že letošní rok na esports scéně končí. Ba naopak nyní přichází na řadu řešení soupisek pro příští rok. Ačkoliv se zatím množí pouhé spekulace, jednu otázku již máme vyřešenou. A to, zda-li uvidíme českého ADC hráče Patrika i příští rok hrát nejvyšší evropskou ligu LEC. 

Patrik nadále zůstane v britské organizaci

Ačkoliv se spekulovalo o Patrikově přesunu do nově vznikajícího týmu BDS nebo Rogue, kde mohl nahradit Hanse Samu, Patrik se rozhodl i pro další rok zůstat s britským týmem Excel. Do známé organizace se sídlem v Londýně přišel Patrik Jírů již na konci roku 2019.

Svůj třetí rok by Patrik pochopitelně rád oslavil lepšími týmovými výkony, než které Excel prozatím ukazoval. Excelu se od roku 2019 ani jednou neprobojoval do play-off a nepomohlo tomu ani utvoření české dvojice na botlane, když k Patrikovi před začátkem letošního letního splitu přibyl Denyk. Český support byl již po pár týdnech nahrazen Nizozemcem Adviennem, který by měl tvořit Patrikovi parťáka i pro příští rok. 

Jaká budoucnost čeká právě na Denyka stále nevíme, jelikož jeho smlouva s Excelem skončí 21. listopadu a ve spekulacích pro příští rok u žádného týmu z LEC nefiguruje. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama