Češi bojují o playoffs, Patrik narazí na Fnatic a G2 Esports
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Češi bojují o playoffs, Patrik narazí na Fnatic a G2 Esports

Češi bojují o playoffs, Patrik narazí na Fnatic a G2 Esports

Filip Vít

Filip Vít

20. 3. 2020 15:00

Boj o vyřazovací část vrcholí. Co přinese osmý týden LEC?

Reklama

Dnes v 18:00 začíná osmý, tedy předposlední týden základní části jara. LEC se bude hrát kvůli aktuální situaci kolem koronaviru online. Bude pro někoho výhodou, že nebude pod reflektory v berlínském studiu? 

Pokud jste zapomněli, co se odehrálo v evropské soutěži před dvěma týdny, můžete si přečíst článek zde.

Přehled nadcházejících soubojů naleznete v eSportovém přehledu.


Jeden musí z kola ven

Před osmým týdnem jsou mimo hru o playoffs tři celky – Team Vitality, SK Gaming a Schalke 04. Vyřazovací části se může účastnit šest organizací, což znamená, že jeden ze sedmi týmů bojující o vstupenky do playoffs, musí z kola ven. Nejblíže k vyřazení mají Excel Esports, neboť v osmém týdnu LEC narazí parta kolem českého snajpra na Fnatic a G2 Esports. Pokud nejúspěšnější organizace Evropy potvrdí roli favorita, zkomplikuje to Patrikovi a jeho týmu cestu do vyřazovací části. Excel Esports aktuálně zaujímají sedmou příčku s bilancí 7-7. Na šesté MAD Lions ztrácí jedno vítězství.

Carzzy se utká s denykem

V předposledním týdnu evropské soutěže dojde také na střetnutí našich krajánků. Konkrétně v sobotu kolem sedmé večerní změří síly české duo z MAD Lions s Misfits, kde působí support denyk. První vzájemný duel ovládli králíčci. 

MAD Lions se první hrací den utkají s SK Gaming a pokud se jim podaří ukořistit výhru, dost se přiblíží vyřazovací části. Hráčům v bíložlutých dresech bude hrát do karet také to, že Excel Esports narazí na soupeře z vrchní části tabulky, tudíž by v průběžném pořadí mohli od soupeře, kterého mají v patách, odskočit. 

Češi bojují o playoffs, Patrik narazí na Fnatic a G2 Esports


TH tip pro první hrací den: G2 Esports vs. Rogue V sedmém týmu se Perkzův tým osamostatnil v čele tabulky. Na vrcholu budou chtít finalisté uplynulého světového šampionátu setrvat, proti ambiciozním Rogue to ale nebude jednoduché.

TH tip pro druhý hrací den: MAD Lions vs. Misfits Oplatí Humanoid a Carzzy porážku z první poloviny jara denykovi? Nebo se králíčci budou radovat podruhé?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama