Čeká nás střet největších rivalů, poslední tým LEC mění sestavu
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Čeká nás střet největších rivalů, poslední tým LEC mění sestavu

Čeká nás střet největších rivalů, poslední tým LEC mění sestavu

Tomáš

Tomáš

25. 6. 2021 12:00

Fnatic narazí na G2, trápení SK Gaming pokračuje

Reklama

Je tady další týden a s ním i porce zápasů nejvyšší evropské ligy. Po předchozích dvou týdnech se na nejvyšším stupínku stále drží Misfits, k nim se však připojili G2 Esports, kteří si první místo zajistili výhrou nad Rogue. Komu se stále nepodařilo najít recept na výhru, jsou SK Gaming.

Výsledky všech zápasů najdete v našem esportovém přehledu.


Zaskočí Fnatic rozjeté G2?

Každý musí uznat za pravdu, že v Evropě nejsou větší rivalové než právě G2 a Fnatic. Oba týmy zažily velice nevydařenou jarní část, a to se v té letní budou snažit změnit kvůli postupu na světový šampionát. Fnatic se v jarní části potýkali s nekonzistentními výsledky a nepřesnou týmovou souhrou. Výsledkem těchto nedostatků bylo páté místo a změny v soupisce, kde podepsali nového toplanera Adama a přesunuli Bwipa do jungle. To mělo za následek úplný odchod Oskara “Selfmade” Bodereka z organizace. Po dominantní výhře v prvním hracím týdnu nad Rogue se celková hra Fnatic zlepšila a budou útočit na první příčku. G2 si v těchto duelech drží lepší bilanci, ale to nic nemění na tom, že nás opět čeká dlouhá a krvelačná bitva.

Katastrofální začátek sezóny SK Gaming

Týmu SK Gaming se start do letní části vůbec nevydařil. Se skóre 0:5 zabírají poslední pozici tabulky. Kvůli dýchacím potížím midaře Ersina “Blue” Görena musela tato sestava zahájit split s náhradníkem Mihailem “Twohoyrz” Petkovem. I když si tým vedl obstojně v ranné fázi hry, největším kamenem úrazu byla právě střední a pozdní fáze zápasu, kde tento celek nezvládal vyhrávat souboje o důležité objectivy v podobě draků a baronů. Situaci nepomohl vyřešit ani návrat Blue, který se připojil k týmu v druhém hracím týdnu. K vyřešení těchto problémů se organizace vyjádřila na Twitteru.

Čeká nás střet největších rivalů, poslední tým LEC mění sestavu

Rozhodla se přesunout supporta Jezise zpět do role hlavního kouče, jak tomu bylo v jarní části, a exportovat německého supporta Lilippa z academy týmu, který hraje německou regionální ligu Prime League, na místo supporta v hlavním týmu.

SK Gaming se tento týden střetne s MAD Lions a Excel, kde budou vyhlížet své první vítězství v lize. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama