Carzzy vyzve Rekklese, Schalke čeká náročný týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Carzzy vyzve Rekklese, Schalke čeká náročný týden

Carzzy vyzve Rekklese, Schalke čeká náročný týden

Filip Vít

Filip Vít

14. 2. 2020 15:00

Startuje čtvrtý týden LEC.

Reklama

Dnes v 18:00 bude soubojem mezi Origen a MAD Lions zahájen čtvrtý týden LEC. České hvězdy budou chtít i nadále zářit, nebudou to však mít snadné. Pojďme se podívat na to nejdůležitější, co nás tento týden v evropské soutěži čeká.

Kompletní rozpis nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu, kde mimo jiné najdete výsledky z předešlých týdnů.

České duo z MAD Lions narazí na Fnatic

Zápasem týdne bude duel mezi MAD Lions, které reprezentují dva čeští hráči, a Fnatic. Ostře sledovaný bude souboj především na spodní linii, kde Carzzy vyzve Rekklese. Tváří v tvář se tak utká mládí na straně jedné a zkušenosti na straně druhé. Český snajpr věří, že pokud se mu podaří Rekklese porazit, má velikou šanci získat ocenění nováčka splitu.

Výsledek zápasu je důležitý pro oba týmy, neboť jak Fnatic, tak i MAD Lions okupují druhou příčku s bilancí 4-2. Mimo nich mají stejný počet výher Origen a Misfits. Denykův tým je ve skvělé formě, když dokázal poslední čtyři hry ovládnout. Který z těchto celků se udrží na druhém místě hned za G2 Esports?

Utkání týdne si nenechte ujít v posledním sobotním zápase kolem deváté večerní.

Čeká Schalke další 0-2 týden?

Po třetím týdnu máme dva týmy, které se ještě ani jednou neradovali z vítězství. Zatímco u Vitality to tak obrovské překvapení není, u FC Schalke 04 se bilance 0-6 neočekávala, zvlášt když v týmu působí esa jako Odoamne a Forg1ven.

Po neúspěšném druhém týdnu se fotbalová organizace rozhodla vyměnit junglera. Třetí týden však přinesl stejný výsledek – další dva výprasky. Ze hry tak byl stáhnut řecký marksman Forg1ven. Na LEC pódiu se představí dvacetiletý Innaxe, jenž přichází z akademie. Svou premiéru bude mít ale velmi náročnou, protože Schalke čekají souboje s Rogue a dosud neporaženými G2 Esports. Je tak velmi pravděpodobné, že modří zůstanou po čtvrtém týdnu evropské soutěže na posledním místě tabulky s bilancí 0-8.


TH tip pro první hrací den: G2 Esports vs. Misfits Denyk se bude společně s králíčky snažit o cenný skalp. Ocelotova organizace bude však chtít zůstat neporažena. Který z celků prodlouží svou vítěznou šňůru?

TH tip pro druhý hrací den: Fnatic vs. MAD Lions Zvládne mladý tým těžkou zkoušku? Nebo Rekkles ukáže, kdo je králem spodní linie? Zápas týdne je na programu v sobotu ve 21:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama