Carzzy vyzve Rekklese! Play-off LEC pokračuje
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Carzzy vyzve Rekklese! Play-off LEC pokračuje

Carzzy vyzve Rekklese! Play-off LEC pokračuje

Honza Fremut

Honza Fremut

10. 4. 2020 15:00

MAD Lions se v play-off potkají s Fnatic. Podaří se G2 Esports dostat do semifinále?

Reklama

Dnes večer začíná druhá fáze play-off evropské LEC. V první fázi se podařilo českým zástupcům v barvách MAD Lions porazit G2 Esports, Denyk s Misfits ale bohužel nezvládli souboj s Rogue. Jak se vedlo ostatním týmům se dočtete v tomto článku. Nyní se pojďme podívat, co nás čeká v následujících dnech. 

Harmonogram nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu.


Pavouk playoff

Carzzy vyzve Rekklese! Play-off LEC pokračuje

Jeden krůček od finále

Pouze jedna vyhraná bo5 série zbývá, aby se mladičká sestava MAD Lions dostala do finále jarního splitu. Pro tři z pěti hráčů se jedná o vůbec první split v LEC, a zatímco v minulém týdnu si poradili s G2 Esports, nyní jim v cestě stojí Fnatic v čele s Rekklesem. 

V základní části měli MAD Lions s Fnatic bilanci 1-1, nyní jde ovšem o sérii na tři výhry, takže se máme jistě na co těšit. Fnatic v první části play-off proti Origen dokázali svou sílu, když Upsetovi a spol. nedali skoro žádnou šanci a vyhráli 3-1. Rekkles z této série vyšel s KDA 8,6, což ho prozatím v tomto ohledu dělá nejlepším hráčem v play-off, ale Carzzyho parta mu jistě nedá nic zadarmo. 

Odvrátí G2 Esports potupu? 

Ačkoliv se v základní části G2 Esports dařilo a známá pětice si bez větších potíží došla pro první místo, v play-off přišel krach proti MAD Lions a začaly se objevovat otazníky nad přesunem Capse na botlane. Nyní musí G2 ukázat nejenom soupeřům, ale hlavně sami sobě, že stále mají na to dominovat evropskému LoL. V neděli se utkají s vítězem zápasu Origen vs Rogue a cíl je jasný. Poražený v play-off končí, vítěze čeká semifinále. 

Dnes večer v 18:00 začíná play-off právě soubojem Origen s Rogue. Favoritem budou Origen, ale parta kolem Larssena jistě nenechá nic zadarmo!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama