Carzzy se loučí s MAD Lions, Bwipo míří do TL
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Carzzy se loučí s MAD Lions, Bwipo míří do TL

Carzzy se loučí s MAD Lions, Bwipo míří do TL

Tomáš

Tomáš

23. 11. 2021 09:00

MAD Lions se oficiálně rozloučili s českým marksmanem, Bwipo si zahraje v LCS

Reklama

Je to přesně týden od spuštění přestupového období a již jsme mohli zaregistrovat mnoho videí na sociálních sítích, jak se týmy loučí se svými bývalými hráči. Není tomu výjimkou ani u MAD Lions, kteří se včera rozloučili s českým marksmanem Carzzym. Podobně na tom je Bwipo, který ihned oznámil, že míří do amerického týmu Team Liquid. 

Carzzyho už v MAD Lions neuvidíme

Po včerejšku je odchod Carzzyho ze španělského celku oficiální. Devatenáctiletý český marksman se 15. listopadu stal volným hráčem, ale až dnes je jeho dvouletá jízda s MAD Lions ukončena. S organizací se zúčastnil dvou světových šampionátu a vyhrál dva LEC tituly. Také se s celkem zapsal do historie tím, že se jim jako třetím v Evropě povedlo vyhrát dva tituly za sebou, což se dosud podařilo pouze G2 Esports a Fnatic. Carzzy ještě nezveřejnil svůj budoucí tým, za který bude hrát v příští sezóně, ale spekulace jasně naznačují, že se vydá do nového nabušeného týmu Vitality, kde by měl zakotvit také Perkz nebo Alphari. Naopak do MAD Lions by se měl na pozici marksmana podle spekulací připojit švédský hráč Unforgiven, který by si zahrál poprvé ve své kariéře v nejvyšší evropské lize.


Spekulace potvrzeny, Bwipo si zahraje v LCS

Team Liquid v dnešních večerních hodinách oznámil, že bývalý jungler a topař týmu Fnatic míří do americké organizace a zahraje si nejvyšší severoamerickou ligu. Bwipo si v roce 2018 zahrál ve finále světového šampionátu a podobně jako Carzzy také vyhrál dva LEC tituly. I když Bwipo celý letošní letní split odehrál na pozici junglera, tak se v TL vrátí ke svým kořenům na horní linku. Finální soupisku TL zatím neznáme, ale je potvrzené, že si Bwipo zahraje po boku Santorina a CoreJJ, kteří prodloužili smlouvu s týmem. Podle spekulací na sociálních sítích se očekává, že se k týmu připojí na střední linku legendární Bjergsen a na bot talentovaný Hans Sama. S touhle soupiskou by se TL jednoznačně řadili ke špičce v LCS.

Carzzy se loučí s MAD Lions, Bwipo míří do TL

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama