Carzzy oficiálně v MAD Lions, soupisku oznamují také Cloud9 a korejští HLE
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Carzzy oficiálně v MAD Lions, soupisku oznamují také Cloud9 a korejští HLE

Carzzy oficiálně v MAD Lions, soupisku oznamují také Cloud9 a korejští HLE

Reibl

Reibl

25. 11. 2022 15:00

Sestava DRX se postupně rozpadá.

Reklama

Spekulace odhalily řadu plánovaných přestupů a oficiální oznámení jsou tedy jen formalitou. To ovšem neplatí pro Koreu, kde jsme na první zprávy o přestupech čekali dlouhou dobu. Co posledních pár dnů přineslo?

Carzzy zpět v MAD Lions

Přestup Carzzyho zpátky do MAD Lions překvapil snad každého. Podle spekulací totiž český marksman dal přednost svému bývalému klubu před Fnatic. Zároveň se v MAD již nesetká s bývalým supportem Kaiserem. Ve Fnatic navíc působí český midař Humanoid, přesto padla volba na MAD Lions.

Carzzy se bude muset sehrát také s novým topařem z Koreje. Jeho přezdívka zní Chasy a zahrál si například v celku X7 Esports v NLC. Supportem Carzzyho bude Hylissang, který byl rovněž oficiálně potvrzen.

Cloud9 potvrzují změnu na midu i u trenéru

Jeden split stačil Jensenovi, aby konečně pozvedl nad hlavu titul LCS v dresu Cloud9. Do příští sezóny s dánským talentem ovšem Cloud9 nepočítají. Jeho místo zaplní Diplex, který odchází z Vitality.Bee. Ve francouzské organizaci se Diplex ukázal v dobrém světle a jeho tým to dotáhl až do čtvrtfinále EU Masters.

Další změnou je trenérské složení. Do organizace se vrací Mithy, který nahradí Maxe Walda na pozici hlavního trenéra. Waldo v týmů zůstává jako poziční kouč pro toplane, tedy Fudge.

Hanwha Life a KT Rolster kompletují soupisku

Viper nebyl jedinou významnou posilou Hanwha Life. Do týmu přicházejí čerství světoví šampioni Kingen a Zeka. Soupisku doplní v jungli Clid a na roli supporta Life. Z DRX tak již oficiálně odešli tři hráči. Pro teď zůstává Pyosik a support BeryL.

Zajímavou soupisku sestavují také KT Rolster. Na midu by si měl zahrát Bdd a top bude patřit Kiinovi. Ohlášen byl také support Lehends, který odchází z Gen.G.

Carzzy oficiálně v MAD Lions, soupisku oznamují také Cloud9 a korejští HLE

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama