CaptainFlowers nebude komentovat Worlds 2021
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek CaptainFlowers nebude komentovat Worlds 2021

CaptainFlowers nebude komentovat Worlds 2021

Tomáš

Tomáš

7. 9. 2021 12:00

Světový šampionát přijde o legendárního komentátora

Reklama

Ve včerejších večerních hodinách zveřejnil na Twitter příspěvek jeden z nejznámějších komentátorů Clayton “CaptainFlowers” Raines. V něm zmiňuje, že nebude součásti vysílacího týmu pro světový šampionát v Evropě. Komentátor říká, že toto rozhodnutí nebylo uspěchané po finále americké LCS, ale že už ho má v hlavně přes měsíc.

Hlavním důvodem tohoto rozhodnutí bylo fyzické a mentální zdraví, které podle Claytona není ideální. Nedostatečný spánkový režim a ztráta motivace cvičit jsou dalšími negativními faktory, které vedly k tomuto verdiktu. Clayton dále vysvětluje, že se mu špatně adaptuje na událost, která trvá déle než měsíc a ruší všechny plány, rutiny a návyky, které si člověk během tohoto eventu naplánuje.

Komentátor však slibuje, že zbytek roku bude streamovat, vytvářet vlastní obsah a bude součásti dalších projektů. Pojďme si připomenout legendární zakončení čtvrtfinále Worlds 2018 mezi KT a IG, kde CaptainFlowers svým play-by-play komentářem okolo base race obou týmů bombarduje mikrofon neuvěřitelnou rychlostí skoro minutu v kuse. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama