Caps se připojil k G2, TSM opouští další hráč
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Caps se připojil k G2, TSM opouští další hráč

Caps se připojil k G2, TSM opouští další hráč

Filip Vít

Filip Vít

30. 11. 2018 16:00

Už víme, kde bude hrát Caps. Další novinky z přestupového období jsou tady.

Reklama

Přestup roku má na svědomí G2 Esports

Málokdo by věřil, že po úspěšné sezóně Fnatic opustí tým talentovaný mladík Caps. Dán se rozhodl změnit své působiště a v nadcházející sezóně ho uvidíme v barvách G2 Esports. A co bude s Perkzem? Světe, div se, chorvatský midliner mění svou roli a přesouvá se na bot! Diváci se už teď nemohou dočkat, až uvidí Capse a Perkze v jednom týmu. A co teprv až Perkz narazí v souboji na Rekklese? Nová sezóna LEC bude mít určitě co nabídnout.

Hjarnan tak přichází o své místo v týmu. Organizace se mu bude snažit pomoci najít si nové angažmá. G2 opouští i Wadid, který si zahraje s Kikisem v týmu Rogue. Novým supportem G2 Esports je Mikyx, jenž po příchodu Gorilly odešel z Misfits. 


Po třech letech v TSM odchází Hauntzer

Hauntzer po dlouhém působení v nejúspěšnější organizaci NA LCS odchází. S TSM dokázal vyhrát americkou soutěž celkem čtyřikrát. Po neúspěšné uplynulé sezóně muselo v týmu dojít k rázným změnám. Nedávno jsme vás informovali, že Broken Blade bude novým topařem v TSM. Hauntzer byl tak nucen najít si nový tým. Ve svých řadách ho nakonec uvítal celek Golden Guardians.

Caps se připojil k G2, TSM opouští další hráč

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama