Caps s novým účesem vrátil formu G2 Esports, první místo LEC patří Fnatic!
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Caps s novým účesem vrátil formu G2 Esports, první místo LEC patří Fnatic!

Caps s novým účesem vrátil formu G2 Esports, první místo LEC patří Fnatic!

Honza Fremut

Honza Fremut

12. 7. 2021 16:00

G2 se konečně vracejí do formy?

Reklama

Pátý herní týden letního splitu evropské LEC je za námi a o překvapení jistě nebylo nouze. S návratem hráčů do studia si fanoušci mohli prohlédnout letní sestřih Capse, ale především zajímavé bitvy, které dostaly Fnatic po dlouhé době na první místo a G2 Esports vrátily zpět na vítěznou vlnu.

Fnatic po skvělých výkonech nahradili na prvním místě Misfits

Před začátkem pátého týdne patřila první příčka LEC dvojici Misfits-Rogue a dalo se očekávat, že oba dva týmy budou chtít jít do trháku, čemuž mohl pomoct také jejich vzájemný souboj. Po víkendových bojích je ovšem situace úplně jiná a na trůnu LEC najdeme Fnatic společně s Rogue. Nutno ovšem počítat se vzájemnými zápasy, které vycházejí ve prospěch Nisqyho a spol. 

A byl to především belgický midlaner Yasin “Nisqy” Dincer, kdo vedl Fnatic v průběhu pátého týdne ke dvěma výhrám. V zápasech s Vitality a Excel si připsal kumulované skóre 16/6/13 a po právu byl dvakrát odměněn jakožto nejlepší hráč zápasu. Misfits na straně druhé doplatili na prohru s Rogue a především ztracený zápas proti Astralis, ve kterém měli celou dobu goldový náskok – v době, kdy Astralis zničili jejich nexus, měli Misfits stále náskok 2500 goldů!

Holohlavý Caps dotáhl G2 Esports ke dvěma výhrám!

Člověk se v zoufalých časech uchyluje k zoufalým činům. S nadsázkou by se dalo říci, že se tímto moudrem řídil Caps, když se rozhodl k razantní změně své image před pátým týdnem. G2 Esport se po dvou prohrách ve čtvrtém týdnu nacházeli až na pátém místě a dle slov Capse “bylo potřeba něco změnit”. S klidným přístupem k problémům, který je G2 Esports vlastní, si Caps nechal oholit svou hlavu a – světe div se – změnil se i herní projev celých G2 Esports! 

V pátečním souboji s Astralis si Capsova parta chladnokrevně došla pro kontrolovanou výhru a v sobotním zápasu týdne si dokázali poradit také s prvními Rogue! Mnohonásobní evropští šampioné se tak znovu dostali na vítěznou vlnu a bude zajímavé sledovat, jak si v příštím týdnu dokáží poradit s Vitality a rozjetými Fnatic.

Caps s novým účesem vrátil formu G2 Esports, první místo LEC patří Fnatic!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama