C9 bojují o finále s Evil Geniuses, TSM narazí na FlyQuest
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek C9 bojují o finále s Evil Geniuses, TSM narazí na FlyQuest

C9 bojují o finále s Evil Geniuses, TSM narazí na FlyQuest

Filip Vít

Filip Vít

11. 4. 2020 18:00

Čtveřice nejlepších bojuje o titul amerického šampiona.

Reklama

Ve středu večer jsme se dozvěděli jméno posledního celku, který se probojoval mezi nejlepší čtyřku LCS. Jak dopadly duely v Losers bracketu, jste si mohli přečíst v tomto článku. Nyní se pojďme podívat na to, co nás čeká.

Rozpis všech zápasů naleznete v eSportovém přehledu.


C9 na cestě za titulem

Dnes ve 22:00 je na programu první semifinále jarního splitu LCS. Cloud9 se utkají s Evil Geniuses. Favoritem je jednoznačně celek C9, který vyhrál letos dvacet her z jednadvaceti. V prvním kole playoff deklasoval obláčkový tým 100Thieves nejkratším možným způsobem, když už po 82 minutách slavili postup do dalšího kola. 

Soupeřem, který by na hráče C9 mohl vyzrát, jsou bezpochyby Evil Geniuses. Jestli někdo zná recept, jak porazit dosud dominantní tým, budou to bývalí hráči obláčkového týmu. V EG vystupují hned tři hráči, kteří dříve oblékali modrý dres – Kumo, Svenskeren a support Zeyzal. 

Jak daleko se TSM mohou dostat?

Bjergsenův tým čeká do finále delší cesta. Nejdříve si musí poradit s FlyQuest, následně pak porazit celek, jenž prohraje v souboji C9 proti Evil Geniuses. Hráči v černých dresech to ale nebudou mít jednoduché. Tým, který podporuje životní prostředí, nedal v předchozím kole Losers bracketu Golden Guardians šanci. Nejvíce se na vítězství FlyQuest v sérii podílel PowerOfEvil, jenž měl fenomenální statistiky. Bude se dařit německému midlanerovi i proti Bjergsenovi a spol?

Sledujte předposlední duel Losers bracketu v neděli ve 22:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama