Bwipo a Selfmade neprodloužili smlouvu ve Fnatic
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Bwipo a Selfmade neprodloužili smlouvu ve Fnatic

Bwipo a Selfmade neprodloužili smlouvu ve Fnatic

Reibl

Reibl

28. 4. 2021 18:00 1

Jak to bude se světoznámým týmem dál?

Reklama

Úvod letošního roku byl pro Fnatic (a jejich fanoušky) těžký. Mid opustil Nemesis, roli marksmana zase Rekkles. Ačkoliv tým sehnal dva schopné zástupce, na postup do finále jarního splitu to zdaleka nestačilo. Jak to bude se soupiskou dále naznačují spekulace.

V posledních dnech se spekuluje zejména o dvojici Bwipo a Selfmade. Oba hráči údajně neprodloužili smlouvy, které jim končí letos v listopadu. Bwipo tuto informaci dokonce potvrdil na svém streamu. K neprodloužení smlouvy ho vedly jeho výkony, kteté hodnotí kriticky. V týmu jako Fnatic by neměl hrát někdo, kdo dosahuje podprůměrných výsledků.

Bwipo si chce nechat dveře otevřené a svůj spot v týmu si zasloužit výkonem v nadcházející letní části. Je si přitom vědom, že ani to nemusí stačit a tým ho může vyměnit bez ohledu na výsledek.

Selfmade údajně rovněž zvažuje své možnosti. Do nedávna se spekulovalo o jeho odchodu do G2, kde by nahradil Jankose. Jeho výkon z jara tomu ovšem moc nenasvědčuje. Není vyloučený ani odchod do NA za větším příjmem.

Odejdou podle vás Bwipo a Selfmade z Fnatic? A v jakých dresech byste rádi tyto hráče viděli?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama