Buď připraven na aktuální herní pecky s počítači LYNX Grunex
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Buď připraven na aktuální herní pecky s počítači LYNX Grunex

Buď připraven na aktuální herní pecky s počítači LYNX Grunex

Giry

Giry

11. 6. 2019 06:00

Vyber si ze tří herních strojů.

Reklama

Vysvědčení se blíží, stejně rychle jako prázdniny a tak není divu, že si školáci i poškoláci začínají vybírat odměnu za celoroční trápení, tedy učení. Mnoho bylo napsáno o počítačových sestavách připravených k okamžitému provozu a tak se dnes zaměříme pouze na fakta.

Buď připraven na aktuální herní pecky s počítači LYNX Grunex

LYNX Grunex Gamer 2019+ - vstupní brána do herního světa

Procesor Intel Core i5-9400F s taktem až 4,1 GHz, grafická karta GeForce GTX 1060, 8GB operační paměti a dostatek místa na rychlém 128GB SSD v provedení M.2 PCIe NVMe a klasickém HDD o kapacitě 1 TB. Touto mašinkou za necelých 24 tisíc by měl začít každý, kdo hledá základní stavební kámen pro úspěch ve hře. Nepřekonatelný poměr ceny a výkonu jak dokazují recenze na CZC.cz, ale také nastavitelné RGB podsvícení a moderní skříň. S tímto strojem se nebudete bát zapnout nejnovější herní pecky ve Full HD minimálně na střední, většinou na vysoké detaily.

Buď připraven na aktuální herní pecky s počítači LYNX Grunex

LYNX Grunex ProGamer 2019+ - smím prosit?

ProGamer se v dlouholeté historii série LYNX Grunex objevoval mezi nejprodávanějšími herními sestavami na CZC.cz a nejinak je tomu i nyní. Skloubí v sobě eleganci anděla a výkonnost ďábla. Cenovka 30 000 Kč je současná ideální hranice mezi šetřílkem a naprostou výkonnostní bestií, pokud hledáte optimální železo pro svůj skill jste tu správně. Navíc s grafickou kartou nové generace GeForce RTX 2060 budete připraveni na hry podporující ray-tracing. Srdcem je 6jádrový procesor Intel Core i5-9400F a pomáhá mu 16GB operační paměti. Diskové jednotky obsadilo 240GB SSD ve formátu M.2 PCIe NVMe zaručujícím rychlost zápisu i čtení a 2TB harddisk. Co se výkonu týká, zde už koketujete s Ultra nastavením u všech her a 4K rozlišením.

Podívejte se na video recenzi:

LYNX Grunex UltraGamer 2019+ - na pár let vystaráno

Né, že by vám předchozí počítače nesloužili několik let, ale přeci jen GeForce RTX 2070 je už pořádný kus grafického výkonu, který troufáme si tvrdit, bude dlouhou dobu dostačující pro jakoukoli hru, i kdyby přišla s lecjakou inovací. O nastavení detailů na tu nejvyšší možné hodnoty nemusíme debatovat, 4K rozlišení už je pak samozřejmostí. A vnitřnosti LYNX Grunex UltraGamer 2019+? Intel Core i5-9400F podobně jako u dvou rodinných příslušníků, 16 GB operační paměti, ucházejících 480 GB místa na SSD M.2 PCIe NVMe a 2 TB na HDD.

Všechny sestavy jsou připraveny k okamžitému provozu. Po připojení monitoru, myši a klávesnice příp. internetu a krátkém uživatelském nastavení systému Windows 10 můžete začít s instalací oblíbených her. Zajímavou výhodou je rozšířená 3 letá záruka, tím pádem už nic nebrání aby, jste si ze 3 výkonnostních variant vybrali na CZC.cz tu, která splní sny vaše nebo vašeho syna/dcery.

A pokud se hodně orientujete na slevové akce, neváhejte a pokračujte na výprodej předchozí generace, kde lze ušetřit tisíce korun českých. Model Gamer se slevou 5 000,-; ProGamer 2018 se slevou 4 000,- a UltraGamer 2018 se slevou dokonce 5 500,-.

Buď připraven na aktuální herní pecky s počítači LYNX Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama