Boj o play-off v LCS vrcholí
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Boj o play-off v LCS vrcholí

Boj o play-off v LCS vrcholí

Honza Fremut

Honza Fremut

3. 8. 2019 18:00

Je tu poslední týden LCS! Kdo postoupí do play-off?

Reklama

Americká LCS má před sebou poslední týden, což znamená, že všechny týmy už odehrají pouze dva zápasy v základní části. Na prvním místě najdeme Team Liquid, kterým ovšem stojí za zády Cloud9 a Counter Logic Gaming, kteří stále mohou letní split vyhrát. Bude ovšem záležet na tom, jestli Liquid ztratí proti Echo Fox a Team SoloMid.

Kompletní rozpis zápasů naleznete v eSportovém přehledu – v pravé části webu.

Pět týmů, tři místa

Team SoloMid, Golden Guardians, Optic Gaming, 100 Thieves a Clutch Gaming. Co tyto týmy spojuje? Všechny tyto týmy mají šanci postoupit do play-off, nakonec ovšem postoupí pouze tři z nich. TSM stačí vyhrát jeden ze dvou zápasů a postup mají v kapse. Proti nim se postaví v sobotu FlyQuest (předposlední tým) a Team Liquid (prozatím první tým), takže jejich šance na postup jsou vysoké. Golden Guardians a Optic Gaming se dělí o páté místo se skóre 8-8 a za nimi čekají na jejich chybu 100Thieves a Clutch Gaming, kteří mají sedm výher a devět proher.

100Thieves i Clutch Gaming tak nečeká jednoduchý poslední týden. Oba týmy musí vyhrát obě hry a doufat, že soupeři před nimi zaváhají. Clutch Gaming se o pondělní půlnoci postaví proti Golden Guardians a v případě výhry dorovnají skóre (musí také v neděli porazit 100Thieves) a díky lepšímu skóre ve vzájemných zápasech postoupí. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama