Bjergsen končí s hráčskou kariérou, bude trenérem
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Bjergsen končí s hráčskou kariérou, bude trenérem

Bjergsen končí s hráčskou kariérou, bude trenérem

Lukáš Novák

Lukáš Novák

24. 10. 2020 17:30 1

Dánský profesionální hráč změní svoji roli v týmu TSM.

Reklama

Dánský esportový hráč Søren Bjerg, známý spíše pod přezdívkou Bjergsen, se v novém videu, které bylo zveřejněno na oficiálním Twitteru TSM, rozpovídal o své budoucnosti.

Jeho jméno je již delší dobu spojováno s týmem TSM, podle svých slov zde hraje již téměř 6 let. Nyní se však jeho role v rámci tohoto celku změní, opustí svoji linku a převezme roli trenéra.

Ve videu se dále zabývá svou minulostí a vysvětluje, proč se rozhodl k takto velkému kroku a stal se trenérem. V dětství se potýkal s problémy ve škole a League of Legends pro něj bylo jakýmsi únikem z reality, proto si ke hře vybudoval silný vztah. Říká, že již dříve ho bavilo pomahát ostatním hráčům se zlepšovat, to se nejvíce projevilo v posledních letech, kdy již patřil v TSM k nejstarším členům, a tak radil ostatním spoluhráčům a snažil se, aby se všem dařilo individuálně i jako celku.

Bjergsenovi rozhodně nepřipadá, že by na League of Legends scéně končil. Uvědomuje si, že i trenér je velmi důležitým článkem každého týmu a má značný vliv na průběh zápasu. Rozhodně nemá pocit, že odchází do důchodu. Naopak se těší, že uvidí hru z jiné perspektivy, která je mu osobně velmi blízká a získá nové zkušenosti.

Dále děkuje všem svým fanouškům, kteří ho v průběhu let podporovali a doufá, že si udrží jejich přízeň i ve své nové funkci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama