Ask Riot: Spotify, Lissandry helma a určování poškození
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ask Riot: Spotify, Lissandry helma a určování poškození

Ask Riot: Spotify, Lissandry helma a určování poškození

Reibl

Reibl

30. 3. 2019 13:00 1

Dočkáme se na Spotify více hudby od Riotu?

Reklama

Je tu další díl Ask Riot. Dnes se podíváme na Lissandru, druhy poškození a hudbu, kterou Riot opravdu umí.

Přídáte na Spotify a další platformy hudbu z načítacích obrazovek?

Rádi bychom! Pro lolko jsme vytvořili velké množství hudby za ta léta. Chceme se zaměřit i na to, aby pro vás všechny melodie a písničky byly lépe a snadněji přístupné. Což právě Spotify umožňuje. Zatím ovšem konkrétní plány nemáme, ale budeme vás v průběhu roku informovat.

- Riot Iceburg

Proč má Lissandra helmu přes oči?

Lissandra byla oslepena drápy pradávného poloboha, když se se svými sestrami vydala na tažení Freljordem. Ačkoliv je její magie silná, nikdy nebyla natolik, aby si mohla svůj zrak navrátit.

Ze své majestátní citadely se pak stala spirituální vůdkyní Frostguardů (Ledové stráže). Její helma a oblečení patří k této roli, aby na ni nikdo nezapomněl, pokud ji potká osobně. Nepotřebuje své oči k tomu, aby viděla skrz záhady a intriky, které jsou po celém světě.

- Riot Scathlocke

Jak se rozhodujete, zda šampion bude mít magické, nebo fyzické poškození?

Rozhodnutí se skládá ze dvou klíčových bodů.

Prvním je pocit, co je správné pro danou postavu. Pokud šampion má schopnost, která působí kouzelně, dává magické poškození. Na opačné straně máme šampiony, kteří bojují zbraněmi například. Pro ty je přirozené fyzické poškození. Tato metoda přiřazování jde naproti nováčkům. Ti lépe pochopí, jaké předměty proti těmto postavám stavět. Zabije vás Annie magickou schopností? Asi by bylo fajn postavit magic resist předmět.

Druhým faktorem je něco, co je pro férovou hru důležitější, než zmiňovaný pocit. Jde o to jak šampion scaluje v průběhu hry. Udělování poškození jednoho druhu znamená, že začnete kupovat hodně penetračních předmětů automaticky (Last Whisper, nebo Void staff), ale zároveň je proti vám účinný jen jeden druh obrany. Často balancujeme postavu kolem obou druhů poškození. Například Yasuo uděluje magické poškození na E a může díky tomu vyhrávat na lince kratší souboje. Postupem času ale získá větší váhu jeho Q, které dává fyzické poškození.

- Riot August

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama