Ask Riot: Smurfové v Clashi a hodnocený ARAM?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ask Riot: Smurfové v Clashi a hodnocený ARAM?

Ask Riot: Smurfové v Clashi a hodnocený ARAM?

Ajkaaa

Ajkaaa

6. 3. 2020 19:00

Bude Kvílející propast více o rivalitě, než zábavě?

Reklama

Dneska se podíváme na pár dotazů ohledně férového hraní. Dozvíme se také, jestli Riot plánuje hodnocené hry na Howling Abyss. A pokud vám chybí RP, ale nechcete utrácet, čtěte dál!

Co děláte, abyste zabránili smurfení v Clashi?

Smurfové – tedy lépe hodnocení hráči hrající na nižších divizích – v Clashi je něco, co bereme velmi vážně, ale zároveň je pro to velmi obtížné najít řešení. Už jsme udělali nějaké změny, které měly zabránit smurfení (jako vyžádání SMS ověření a jiné). Budeme se nadále snažit tyto kontroly vylepšovat, aby byly zápasy pro všechny fér.

To však neznamená, že nikdy nebudete mít nějakou zvláště obtížnou hru v Clashi, nebo že nenarazíte na někoho, kdo je podle vás lepší, než ukazuje jeho divize. V případech, kde jednoznačně poznáme smurfa, přichází v úvahu zabanování daného hráče a zrušení odměn pro jeho tým. Ale s těmito tresty bychom měli být opravdu opatrní, protože trestat někoho neoprávněně by bylo hrozné. Každopádně je potřeba ujišťovat se, jestli se vyhrávající týmy v Clashi na vítěznou pozici dostali férovou hrou.

- RiotIAmWalrus

Rád bych věděl, jestli jste uvažovali o hodnocené verzi ARAMu.

O hodnoceném ARAMu už jsme se v minulosti několikrát bavili, ale tuto myšlenku doprovází spousta potíží. Náhoda ve výběru šampionů je ta zábavná část tohoto módu. Takže kladení velkého důrazu na soutěž by mohlo změnit zábavu v náhodě na frustraci. Šampioni, které vy a vaši spoluhráči dostanete, mohou masivně ovlivnit průběh hry a nikdo se nechce cítit, jakože prohrál už při výběru šampionů a ztratit LP.

Ačkoliv je ARAM populární, nehraje ho poslední dobou tolik lidí, jako Summoner’s Rift. Hodnocený ARAM by také nehráli všichni a rozdělení front na hodnocené/normální by prodloužilo čekací dobu před zápasem pro všechny. Kdyby poté hráči přestali mít zájem o ARAM kvůli dlouhým frontám, problém by se jen prohluboval.

Další překážkou je, že by se lidé hrám často vyhýbali už při výběru šampionů a nebo vytvářeli nové účty s limitovaným počtem šampionů, kterých je už i bez hodnocených her dnes hodně.

Rozhodně nejsi jediný hráč, který se o hodnocený ARAM zajímá, ale otevření této možnosti asi nebude úplně správné rozhodnutí.

- RiotIAmWalrus

Jak můžu poslat obrázek pro RP? Potřebuju 20 RP na Beema.

Pokud potřebuješ jen malé množství RP pro tvůj oblíbený skin, jsme tu pro tebe! Vytvoř kvalitní obrázek – třeba nakresli něco za tři minuty v Malování – a ukaž tvé umělecké vlohy a talent společně s láskou pro LoL. Poté se obrať na hráčskou podporu, kde najdeš tlačítko “Odeslání žádosti”. Poté vybereš typ požadavku – doporučujeme “Nákupy za RP, problémy s obchodem”. Přidáš svůj obrázek a napíšeš kolik RP potřebuješ. Brzy se ti ozveme zpět!

- Morgageddon

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama