Ask Riot: O True Damage a Pop Stars
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ask Riot: O True Damage a Pop Stars

Ask Riot: O True Damage a Pop Stars

Filip Vít

Filip Vít

29. 11. 2019 13:00

Riot odpovídal na otázky ohledně hudebních skupin a jejich skinů.

Reklama

Poslední díl série Ask Riot se týká především hudebních skupin a jejich skinů. Riot se rozhovořil o tom, proč byli vybráni daní šampioni do skupiny True Damage, jestli se dočkáme nových písní a mnoho dalšího.

Dostanou True Damage skiny svoji prestižní edici, jako mají například K/DA? Jestli ano, tak kdy?

Už jsme o tom informovali na několika místech, ale můžeme potvrdit, že True Damage Senna dostane svou prestižní edici skinu, která bude inspirovaná Louisem Vuittonem. Tento skin bude k dispozici příští rok v Prestige Point shopu. Více doplňujících informací poskytneme brzy v roce 2020.

Mimochodem provádíme změny, jak budou fungovat Prestige pointy. Všechny podrobnosti si můžete přečíst zde

Riot Kenadamsnsa 

Jak jste vybrali šampióny pro True Damage?

Obecně platí, že výběr šampiónů pro společný skin vyžaduje, abychom probrali mnoho různých faktorů: Který šampión nejvíce sedí k danému tématu? Kteří šampióni dávají smysl dohromady? Kteří šampióni potřebují aktuálně skiny? No a co se týká hudby, jejich individuální osobnost by se měla nějak ztotožňovat se žánrem.

Věděli jsme, že chce udělat něco více „dráždivějšího“ než K/DA a inspirací pro nás byl hip-hop. Kromě toho jsme chtěli vytvořit různorodou sestavu, která by mohla věrohodně spojit síly a vytvořit skladbu podle žánru. Na základě tohoto předpokladu se Ekko, jako časově manipulativní génius, zdál jako skvělý nápad pro ztvárnění hlavní postavy. Také jsme věděli, že chceme tuto skupinu spojit s K/DA prostřednictvím Akali, která je mozkem této spolupráce, a rozšířit tak náš hudební fantasy svět. Qiyana má perfektní chování „já jsem královna“, které jsme hledali. Yasuo představuje tichého producenta, jenž „rozřezává“ rytmy. Přidejte načasování vydání Senny, která je jedna z nejžádanějších šampiónů, a máte dokonale seřazený seznam, který splnil naše původní cíle. Doufáme, že se vám naše volby líbily!

Riot IamCarlos

Kdy se dočkáme čistě chlapecké kapely? Dostali jsme metal s Pentakillem, pop s Popstarem, K-Pop s K/DA, ale kde je chlapecká skupina?

V první řadě musí tým na tvorbu šampiónů vytvořit dostatek hezkých chlapců, aby vznikla celá chlapecká skupina. Pak už bude záležet na personalizačním týmu, jak se rozhodnou.

Podržte mi pivo.

Riot Reav3

Dostanou K/DA a True Damage někdy úplnější album, jako má například Pentakill? Vrátí se někdy Pentakill s pěknou písní?

Osobně bych rád viděl některé z našich minulých kapel a umělců vydávat nové písně. S nejnovější skupinou, True Damage, která udeřila na pódiu Worlds, jsme zpátky ve studiu a plánujeme, co bude dál. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Doufáme, že si hráči užili to, co jsme zatím udělali.

Riot Iceburrg

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama