Ask Riot: Meta pro Worlds a levelování pomocí TFT
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ask Riot: Meta pro Worlds a levelování pomocí TFT

Ask Riot: Meta pro Worlds a levelování pomocí TFT

Smashee

Smashee

4. 10. 2019 14:00

Budeme moci levelovat díky hraní Teamfight Tactics?

Reklama

V posledním díle Ask Riot nám vývojáři odpověděli na dvě otázky ohledně Worlds a s ním spojeného eventu. Třetí otázka se týká TFT a integrace her v tomto módu do zkušenostního systému.

Budou přidány další způsoby, jak utratit Worlds Tokeny?

Ano. Budeme přidávat věci, za které můžete tokeny utrácet během celého eventu, včetně Prestige skinu pro Qiyanu.

- Riot KenAdamsNSA

Balancujete šampiony tak, abyste pro Worlds vytvořili konkrétní metu?

Ano i ne. Víceméně se snažíme vyhnout různým metám namísto toho, abychom některé vytvářeli.

Stejně jako v ostatních patchích používáme balance framework k určení šampionů, kteří před Worlds musí být zlepšení nebo zhoršení. Tentokrát se ale více soustředíme na profesionální hraní. Například – pokud jsme si jistí, že někteří šampioni budou přítomní v každém zápase Worlds, nefneme je přímo nebo buffneme jejich countery. Nedávnými obětmi jsou Akali a Aatrox. Dále se chceme vyhnout tomu, že jsou někteří šampioni příliš bezpeční. Zde poslouží jako příklad Tahm Kench  – očekávali jsme, že bude často pickován a relativně málo banován. Takhle ale snižoval kvalitu hry a divácký zážitek. Proto byl v patchi 9.19 oslaben.

Tušíme, že profesionální týmy se v průběhu celého turnaje budou přiklánět k určitým pickům, takže se snažíme o vybalancování. Jinými slovy se snažíme předvídat všechny mety, které nám světový šampionát ukáže a pokud si myslíme, že některá z nich je nepřijatelná pro hráče a/nebo diváky, buffujeme a nerfujeme s přihlédnutím k ní.

- Riot Repertoir

Proč nezískávám zkušenosti za hraní TFT?

Vytvořili jsme současný systém úrovní pro Summoner’s Rift a jemu podobné herní módy, takže je s nimi svázán, co se týče zvyšování úrovně i odměn (šampioni a Blue Essence). Rádi bychom, aby Teamfight Tactics bylo zapojeno do těchto postupových systémů, ale chceme, aby toto prostředí bylo více přizpůsobeno hráčům TFT (včetně získatelných odměn). V současnosti pracujeme na tom, jak do úrovní zapojit TFT a přiští rok o tom budeme vědět víc. Mezitím budou hráči TFT nadále odměňováni skrze TFT passy.

- Riot Wrekz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama