Ask Riot: Kdy se dočkáme nových předmětů?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ask Riot: Kdy se dočkáme nových předmětů?

Ask Riot: Kdy se dočkáme nových předmětů?

Lukáš Novák

Lukáš Novák

4. 6. 2021 14:00

Proč mají někteří nelidští šampioni lidské skiny?

Reklama

Riot se ve své pravidelné rubrice tantokrát zaměřil na 3 otázky z velmi odlišných okruhů. Podíváme se na budoucnost předmětů, LGBT+ postavy v Lolku a lidské skiny pro nelidské šampiony.

Je v plánu přidat do hry nové předměty?

V současné době se pracuje na 2 nových předmětech a jeden prochází výraznými úpravami. Dva z těchto nových/upravených předmětů můžeme ve hře očekávat již v průběhu léta. Třetího se dočkáme pravděpodobně až v předsezóně.

Jako první se do hry dostane legendární předmět pro tanky. Svojí funkcí bude nejvíce připomínat Knight’s Vow a Zeke’s Convergence. Bude však disponovat schopností, kterou lze seslat na nepřítele. Zasažený protihráč bude mít na určitou dobu snížené poškození a tenacity. Předmět se tedy bude hodit proti týmům s velmi silným carry šampionem a také proti split pushi.

Velkých změn se dočká Sanguine Blade. V současnosti nejsou jeho statistiky rozděleny ideálně. Chceme tedy snížit lethality a zvýšit AD. Předmět tak bude užitečný pro více šampionů. Hlavně pak pro ty, kteří často hrají na bočních linkách. Efektivnější bude i proti věžím.

Zmíněné předměty vyjdou v rámci jedné aktualizace. Oba jsou cíleny primárně na horní linku.

Poslední vyvíjený předmět bude pro enchantery. Bude sloužit podobnému účelu jako Zhonya’s Hourglass. Enchanteři tedy budou moci přežít více útoků agresivních šampionů.

Ask Riot: Kdy se dočkáme nových předmětů?

Objeví se ve hře nějaké LGBT+ páry?

Příběh Runeterry obsahuje spoustu drobných nápověd, díky kterým můžeme nahlédnout do života postav. Orientaci postav vám mohou prozradit třeba některé jejich hlášky nebo příběhy z různých médiích. Někteří šampioni jsou single, někteří ve vztahu, někteří stále objevují, kým vlastně jsou.

Cílem je, aby svět League of Legends byl místem, kde se všichni hráči cítí dobře. Vzhledem k tomu, že mnoho hráčů má zájem o další LGBT+ šampiony, budou ve hře přibývat.

Proč mají někteří nelidští šampioni lidské skiny?

Skiny umožňují získat zcela nový pohled na šampiony. Přetvořit hrdinu do lidské podoby je bezesporu zajímavé, je však třeba zachovat alespoň z většiny původní siluetu, aby byla zachována srozumitelnost hry. Šampioni musí být jednoduše rozeznatelní. Lidskou podobu získávají obvykle šampioni, u kterých mají vývojáři pocit, že jim skin bude perfektně sedět a zároveň přinese něco nového.

Vytváření lidských skinů pro nelidské šampiony však není v plánu praktikovat příliš často. V někteých případech totiž může dojít k narušení celkové identity šampiona.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama