Ask Riot: Eventy podle příběhů a custom TFT
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ask Riot: Eventy podle příběhů a custom TFT

Ask Riot: Eventy podle příběhů a custom TFT

Ajkaaa

Ajkaaa

11. 6. 2020 13:00

Hrát TFT s náhodnými galaxiemi je nuda?

Reklama

Vítejte u nového Ask Riot! Dneska si nám vývojáři prozradí něco více o propojení původu šampionů s nadcházejícími eventy, custom TFT a také o tom, jak se vybírají skiny vhodné nových chroma packů.

Přidáte možnost vytvoření vlastní – custom TFT hry s možností výběru galaxie?

Upřímná odpověď na tuto otázku je ne. Alespoň ne brzy.

Za vším takovým je spousta práce (umožnění vytvoření hry, přidání výběru galaxie,...). Také bychom se museli pokaždé ujistit, že tato funkce správně funguje bez ohledu na set. Jakmile skončí Galaxies, přijde jiná mechanika, takže i pro tu by se vše muselo připravit.

Tým se momentálně soustředí na jiné záležitosti: vytváření nových setů, vylepšování passů a tak dále. Každopádně jednoho dne bychom custom hry rádi zprovoznili!

- Riot Mort

Rád bych častěji viděl propojení příběhu postav a samotné hry. Proč neděláte více lore-založených eventů?

Krátká odpověď: Děláme!

Věříme, že eventy v lolku by jednoduše měly zahrnovat: něco ke splnění, něco k naučení nebo objevení, jako je lore (tedy příběhy z pozadí herního světa a jednotlivých postav), něco, co získáte a nebo také zakoupíte. Víme, že jsme v minulosti všech bodů nedosáhli, ale tento rok se snažíme polepšit.

Galaxies event, který jsme potkali tento rok, zahrnoval nový lore z Dark Star vesmíru, který zkřížil Lux cestu: vybrala si Cosmic Court a nebo se poddala svým ambicím a přijala sílu Dark Star?

Rozhodli jsme se, že tuto otázku nezodpovíme, ale necháme rozhodnout hráče. Volba hráčů je nyní součástí oficiálního lore. Tato možnost se neobjeví v každém eventu, ale budeme je také využívat jako signál, že vyjde nový lore. K aktuálnímu Pulsefire eventu například vydáme 5 příběhů. 

Víc toho neprozradím, ale těšte se na další event. Bude experimentovat s různými interakcemi s vámi, jako hráči. Jedná se o jeden z největších eventů tento rok a nemůžu se dočkat, až jej uvidíte.

- Riot Xenogenic

Jak vybíráte, které skiny dostanou nové chromy?

Pro eventy, kde pracujeme se známou tématikou, která už má nějaký základ, výběr chromy většinou taky zahrnuje zhodnocení popularity skinu a jestli už náhodou chromu nemá. Pro eventy s novou tématikou je to jednodušší: všechny nové skiny mají chromy! - KenAdamsNSA

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama