Ask Riot: Dotazy a statistiky ze Spirit Blossom eventu
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ask Riot: Dotazy a statistiky ze Spirit Blossom eventu

Ask Riot: Dotazy a statistiky ze Spirit Blossom eventu

Smashee

Smashee

5. 9. 2020 12:00

Kterým šampionům dávali hráči nejvíce okvětních lístků? A co ještě zajímalo hráče ohledně této události?

Reklama

Dnešní díl seriálu Ask Riot se zaměřuje čistě na minulý event Spirit Blossom.

Po skončení eventu Spirit Blossom mi zbyl okvětní lístek a nyní jej nemohu předat šampionovi. Je tu možnost, jak získat odměny?

Nebojte se, nebudeme se snažit vás připravit o těžce získávaný okvětní lístek. Pokud jste lístek získali a nemohli jej předat vámi vybranému duchovi, můžete poslat ticket na hráčskou podporu a my vám pomůžeme získat emote.

- Whatacoolwitch

Proč bylo tak těžké získat okvětní lístky? Chtěl jsem je předat více šampionům. :’(

I pro mě byla výzva sehnat okvětní lístky pro Vayne a Riven, takže otázky dobře rozumím. Uvědomujeme si, že bylo jednak frustrující získávat lístky i to, že jste jich mohli získat pouze pět, zatímco úžasných postav bylo deset. Ve zkratce souhlasíme s tím, že získávání bylo těžké, ale rád bych to vysvětlil.

Získání okvětních lístků bylo tak obtížné úmyslně - chtěli jsme, aby představovaly něco exkluzivního, vzácného a náročného. Byly zprostředkovatelem pro to nejintimnější spojení se šampiony: speciální scény v závěrečných epilozích. Kdybyste takovéto spojení mohli vytvořit se všemi šampiony, nebylo by to jedinečné. Dalším prvkem je hodnota volby jako takové – když někdo předvede svou Teemo emote, víte jistě, že to jsou opravdoví kamarádi. Okvětní lístky nebyly určeny k tomu, aby jich “obyčejní” hráči posbírali všech pět – to bylo určeno pro ty nejzapálenější.

Tohle sice vysvětluje, proč jsme chtěli, aby byly lístky exkluzivní a jejich získání výzvou, ale nevysvětluje to závratné tempo, které bylo třeba k jejich získání. Chceme, aby takováto rozhodnutí měla dopad a hlubší smysl, ale nechceme, aby se z podobných záležitostí stala dřina a v budoucnu se zlepšíme.

- Riot Gearhook

Kteří šampioni získali nejvíce a nejméně okvětních lístků?

Šampioni s nejvíce obdrženými okvětními lístky byli Yasuo, Teemo a Ahri. To přesně odpovídá jejich oblíbenosti. Obecně by se dalo říci, že šampioni, kteří jsou nejvíce mainovaní, byli těmi nejodměňovanějšími. (Kdo by také nedal lístkek svému mainovi?)

Pro každého šampiona, kterému jste darovali okvětní lístek, je dostupný i epilog. Pokud chcete dát sbohem svému supr čupr nejlepšímu kámošovi spiritovi, vraťte se na záložku Spirit Bonds do konce víkendu – bude odstraněna někdy během pondělka 7.9.

- Reav3

Ask Riot: Dotazy a statistiky ze Spirit Blossom eventu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama