Ask Riot: Battle Royale?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ask Riot: Battle Royale?

Ask Riot: Battle Royale?

Reibl

Reibl

13. 7. 2018 18:00 1

Bude v lolku Battle Royale mód?

Reklama

V sérii Ask Riot se hráči ptají Riotu na otázky ke hře. Dnes se zaměříme na stav bot linky a potencionální nový herní mód.

Co si myslíte o metě na botu?

Rádi vidíme rozmanitost na této lince. Patch 8.11 přinesl na botku mágy, bruisery a spoustu dalších herních tříd. Je to příjemná změna oproti marksmanům, kteří zde byli už roky. Každá hra je díky tomu jiná. Na řadu přicházejí nové kombinace postav a rozdílné strategie.

Nicméně jsme s úpravami neskončili. Chceme, aby byli k dispozici i marksmani, kteří kupují předměty s kritickým poškozením. K těmto změnám chceme teď přistupovat s opatrností. Jejich průběh jste mohli vidět už v Patchi 8.12 až 8.13b a metu okolo spodní linky budeme nadále sledovat.

- Riot Maple Nectar

Plánujete přidat Battle Royale mód?

Vypadá to, že v roce 2018 by každá hra měla mít Battle Royale mód.

Teď vážně, sotva jsme zprovoznili Hexakill. To je celkem 12 postav na mapě. Dostat do jedné hry 100 šampionů by byl velký oříšek. Na druhou stranu Battle Royale přináší velmi zajímavý úkaz. Pokaždé, když tento mód hrajete, je velmi pravděpodobné, že nevyhrajete. V ideálním případě při hraní lolka zvítězíte v 50% her. Bylo by fajn udělat herní mód, kdy prostě budete zkoušet různé šílené věci jen s cílem dostat se co nejdál.

- Riot Ghostcrawler

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama