Arcane event přinese skiny zdarma a odměny do všech her od Riot Games
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Arcane event přinese skiny zdarma a odměny do všech her od Riot Games

Arcane event přinese skiny zdarma a odměny do všech her od Riot Games

Reibl

Reibl

4. 11. 2021 16:00

Obří porce odměn zdarma a první díl seriálu Arcane bez nutnosti platit si Netflix.

Reklama

Riot při příležitosti vydání animovaného seriálu Arcane představuje speciální event, který se dotkne hned celé řady titulů. Celý event potrvá od 8. listopadu, ale některé části budou dostupné ještě dřív. Pojďme se tedy podívat, co čeká nejen hráče League of Legends, ale i Wild Riftu, LoR, TFT a Valorantu.


Obsah


Seriál Arcane

Stream

Zbrusu nový seriál vytvořený ve spolupráci s Netflixem bude mít premiéru 7. listopadu ve 3:00 ráno našeho času. V 1:30 začne na Twitch kanálu Riot Games přímý přenos, který bude mít reprízu také v 11:00. Tyto dva streamy s první epizodou budou jediné, které lze restreamovat, a to pouze na Twitchi.

Záznam na Twitchi z tohoto vysílání musí být vypnutý a stejně tak klipy. U streamu by měl být popisek #ArcaneCostream a kategorie Arcane. Tag byste měli použít i na sociálních sítích. Monetizaci streamu můžete nechat zapnutou.

Arcane event přinese skiny zdarma a odměny do všech her od Riot Games

Dropy

Pokud chcete získat speciální dropy na Twitchi, stačí se dívat na globální premiéru na Twitchi Riot Games nebo u oblíbeného streamera. Musíte být přihlášení na Twitchi a mít spárovaný účet s Riotem. K získání odměn by mělo postačit shlédnout většinu epizody.

Za sledování dostanete následující dropy.

Hra League of Legends Wild Rift Teamfight Tactics Legends of Runeterra Valorant
Název Arcane kapsule A Single Tear emote Vajíčko Gizmos & Gadgets Animovaný emote Jayce Přívěsek Fishbones
Odměna

Rozvrh epizod a info

První tři epizody Arcane dorazí najednou 7. listopadu v brzkých ranních hodiních. Bez Netflixu se můžete podívat oficiálně jen na úvodní díl. Druhý akt přinese další trojici epizod 13. listopadu. Finále nás čeká 20. listopadu.

Arcane event přinese skiny zdarma a odměny do všech her od Riot Games

Hudbu k seriálu Arcane složilo hned několik tvůrců v čele s Imagine Dragons, rapperem JID a Woodkidem. Autorů hned několika písniček je ale mnohem více.

Interaktivní hra a odměny

V rámci interaktivní hry na webu RiotXArcane.riotgames.com lze získat celou řadu odměn do všech her od Riotu. Seznam je následující.

Část mapy Dostupné od Odměna a hra
Streetside Cafe 7. listopadu Poro Coins (LoL: WR)
Summoner’s Park 7. listopadu Arcane kapsule + ikonka (LoL)
Build-A-Bot Bay 7. listopadu Vajíčko (TFT)
Killjoy’s Lab 7. listopadu Gun Buddy (Valo)
Piltover University 10. listopadu Karta šampiona (LoR)
Killjoy’s Lab 15. listopadu Spray (Valo)
Piltover University 16. listopadu Ikonka (LoR)
Build-A-Bot Bay 17. listopadu Skin na arénu (TFT)
Summoner’s Park 18. listopadu Skin na wardu (LoL)

Zároveň k těmto misím získáte i bonusy skrze Twitch Prime. Pokud předplatné máte, obdržíte další obsah do her Legends of Runeterra, TFT, League of Legends a Valorantu.

Arcane event přinese skiny zdarma a odměny do všech her od Riot Games


League of Legends

Arcane se točí okolo sester Vi a Jinx. Není proto divu, že se event ve velkém zaměří na League of Legends svět. Od 8. listopadu budou k dispozici mise a jejich splnění vás odmění skinem na čtveřici postav.

Mise Cíl Odměna Trvání
Arcane Jayce Vyhrát jednu hru, nebo zahrát 3 hry Jayce + Arcane Jayce skin Od 8. listopadu do 9. prosince
Arcane Vi Vyhrát jednu hru, nebo zahrát 3 hry Vi + Arcane Vi skin Od 15. listopadu do 9. prosince
Arcane Caitlyn Vyhrát jednu hru, nebo zahrát 3 hry Caitlyn + Arcane Caitlyn skin Od 22. listopadu do 9. prosince
Arcane Jinx Vyhrát jednu hru, nebo zahrát 3 hry Jinx + Arcane Jinx skin Od 24. listopadu do 9. prosince

Ve všech případech obdržíte na účet permanentní úlomek šampiona i skinu. Pokud postavu nebo skin již máte, můžete úlomky vyměnit za esenci. Všechny Arcane skiny budou k dispozici také za 975 RP v herním obchodě, až samotné mise a event skončí.

Zároveň bude k dispozici celá řada dalšího obsahu v čele s výhodnými balíčky a herním režimem Ultimate Spellbook. Ten obdrží zcela nové ultimátky.

Na mapě se také objeví speciálně oblečení minioni, věže, inhibitory a nexus. Celý event je spojený s blížící se předsezónou. Došlo také na vizuální aktualizaci modelu a skinů Caitlyn.


Teamfight Tactics

Do TFT dorazili Chibi šampioni Jinx, Vi a Ekko. Jejich výběr rozhodně není náhodný, vážou se totiž k příběhu seriálu Arcane. Do tématiky zapadá i celý set Gizmos & Gadgets. Již za 14 dní nás čeká také zcela nový herní režim Double Up, ve kterém si zabojujeme ve dvojicích.


Legends of Runeterra

Karetní hra od Riotu oslavuje vydání seriálu Arcane speciálním herním režimem The Path of Champions a přidáním šampiona Jayce. Dočkáme se také tematických support kartiček z Piltoveru a Zaunu. V neposlední řadě zde máme Mega Event Pass.

Arcane event přinese skiny zdarma a odměny do všech her od Riot Games


League of Legends: Wild Rift

Na Wild Rift dorazí speciální event spolu s dvojicí skinů pro Vi a Jinx. Oba budou k dispozici zdarma za přihlášení. Do hry putuje také Jayce a Caitlyn spolu s Hextech Heist eventem. Nakonec si zabojujeme ve stylizovaných válkách guild po boku Jinx a Vi.

Arcane event přinese skiny zdarma a odměny do všech her od Riot Games


Valorant

Nakonec zde máme kompetitivní FPS titul Valorant. V nadcházejících týdnech můžete popadnout zbraně inspirované zejména arzenálem Jinx. Ty budou dostupné ve 3. epizodě 3. aktu. Speciální RiotX Arcane Pass vám odemkne další věci zdarma včetně jmenovky, banneru a Radiant bodů. Odměn je ale mnohem více.


Další hry a zajímavosti

Riot také spolupracuje s tvůrci střílečky PUBG Mobile. Jinx, Vi, Caitlyn a Jayce dorazí do této hry již 16. listopadu.

Arcane event přinese skiny zdarma a odměny do všech her od Riot Games

Battle Royale akce Fortnite od Epic Games se rozroste o postavu Jinx a její doplňky. Na internetovém obchodě Epic Games Store je navíc exkluzivně k dispozici League of Legends, TFT, Legends of Runeterra a Valorant. Nicméně hráčům se stále stáhne Riot Client, který používáme i dnes ke spuštění všech titulů od Riotu.

Arcane event přinese skiny zdarma a odměny do všech her od Riot Games

Reklamy na Arcane jsou rozvěšené po celém světě. Metro v brazilském Riu se převléklo do tématiky Zaunu. Billboardy v Moskvě a New Yorku lákají na premiéru seriálu. V Jižní Koreji najdeme kavárnu inspirovanou seriálem Arcane a ve finále tu máme nejvyšší budovu světa s upoutávkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama