Amerika zná 16 postupujících do Contenders
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport Článek Amerika zná 16 postupujících do Contenders

Amerika zná 16 postupujících do Contenders

Michal Kovář

Michal Kovář

6. 6. 2017 14:00

Postupující do skupinové části Contenders

Reklama

Během posledního víkendu se odehrála vyřazovací kvalifikace americké větve Overwatch Contenders. Z více jak 600 týmů mohlo postoupit do skupinové fáze pouze 16 nejlepších. Směsice nadšenců, profesionálů a amatérů soupeřila o splnění si malého snu. Kdo neuspěl první zahajovací den, mohl doufat ve špetku štěstí ten následující. Příkladem takového putování jsou Immortals, kterým nejprve unikl postup těsně před nosem, ale v zápětí dokázali vyhrát druhý soutěžní den.

Amerika zná 16 postupujících do Contenders

Mezi finalisty se objevilo mnoho profesionálních a sponzorovaných týmů. Tuto definici nicméně nesplňují všechny, ačkoli i na soupiskách FNRGFE, Kungarna, Yikes! a You Guys Get Paid? se naleznou hráči se zkušenostmi z profesionálního působení.

V nejlepší formě se ukázal tým FaZe obohacený o nová DPSka "ShaDowBurn" a Lui Olivares. V cestě za celkovým prvenstvím za sebou nechali poražený Team Liquid, You Guys Get Paid? či Luminosity Gaming Evil. Níže si můžete připomenout sestřih finále a působivou výhru Faze 2:0 proti Luminosity.

Skupiny se rozjedou opět 18. června, ale evropskou kvalifikaci bude možné sledovat již tento víkend a v ní i mnoho českých zástupců.

Věřite, že se eSuba, Inside Games nebo Inae probojují mezi top 16?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama