Acer Helios 300 – z rodiny herních titánů
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Acer Helios 300 – z rodiny herních titánů

Acer Helios 300 – z rodiny herních titánů

Giry

Giry

14. 10. 2019 06:00

Herní železo od Aceru.

Reklama

Rychlost, bleskové reakce, přesnost, hrubý výkon, styl a mobilita. To vše jsou dílčí synonyma nově uvedeného herního notebooku Acer Predator Helios 300. Implementovat tyto vlastnosti v jeden celek tak, aby se vzájemně nelimitovaly, není snadné. Značka Predator v tomto ohledu ale nezná překážky a ani tentokrát nehodlá ustupovat při doručování maximální užitné hodnoty pro hráče. Seznamte se s inovovaným ultimátním herním notebookem.

Acer Helios 300 – z rodiny herních titánů

Predator Helios 300 je masivní skládačkou výkonných komponent šitých hráčům na míru umístěnou do tenkého stylového těla s vytříbeným designem. Zvolíte-li variantu s 15,6“ displejem s tenoučkými rámečky, dostanete stroj, který vás ohromí svým surovým výkonem, a zároveň velmi snadno přenosného společníka vážícího pouze 2,4 kg. Dáváte-li ale přednost většímu displeji, zvolit můžete i větší model s 17,3“ panelem.

To vše je ale teprve začátek. Po otevření víka, kterému dominuje podsvícené logo Predator, vás ihned osloví plnohodnotná čtyřzónová RGB klávesnice, která zajistí pohodlné psaní i okamžité reakce v počítačových hrách. Píše se na ní opravdu pohodlně a částečně průsvitné klávesy skvěle doplňují stylové linie notebooku. Bez povšimnutí nesmí zůstat ani integrované reproduktory s technologiemi Waves MaxxAudio, se kterými se nezaleknou ani hlubších basových frekvencí, a perfektně zvládnou přehrávat i křišťálově čisté dialogy znatelně odlišené od ruchů v pozadí.

Acer Helios 300 – z rodiny herních titánů

Své oblíbené herní tituly si budete moci vychutnat ve skvělém grafickém hávu. Preciznímu procesoru Intel Core i7-9750H, který tiká na frekvenci až 4,5 GHz v turbo režimu, dále sekundují výkonné grafické karty ze stáje NVIDIA. Vybírat můžete mezi řadou GTX, konkrétně v podobě NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, a řadou RTX, která podporuje Ray Tracing pro ještě intenzivnější grafické zážitky, s čipy NVIDIA GeForce RTX 2060 nebo 2070 v provedení Max-Q.

Jen pro představu – při testech modelu s GTX 1660 Ti šlapalo oblíbené akční battle-royale Playerunknown’s Battlegrounds při nastavené kvalitě Ultra v průměru na krásných 90 FPS. Vizuálně atraktivní příběhovka Hellblade: Senua’s sacrifice nás vtáhla do děje při průměrné snímkové frekvenci 83 FPS taktéž s maximálními detaily. A v populárním benchmarkovém programu 3DMark (Time Spy) jsme dosáhli při základním nastavení komponent na skvělé skóre 5 907 bodů.

Acer Helios 300 – z rodiny herních titánů

Společně s až 32 GB operační paměti DDR4 a extrémně rychlou obnovovací frekvencí FullHD displejů 144 Hz máme na dosah ruky koktejl nekompromisní síly, která žádného hráče nenechá na holičkách – ať už si rádi užíváte vyšperkované detaily prostředí v příběhových hrách, nebo se spoléháte na své rychlé reflexy v esportových akčních titulech. Stejně tak je důkladně postaráno o úložiště. Vaše data můžete pohodlně odložit na velký plotnový disk a tam, kde je potřeba nejvyšší rychlost, využijete především vysokorychlostní NVMe SSD disk.

S hlučností či odvodem tepla si nemusíte dělat starosti. Sofistikovaný systém chlazení s technologií Aeroblade 3D 4. generace si poradí s ochlazováním komponent i při těch nejnáročnějších operacích díky ultra tenkým bionickým lopatkám v celokovovém provedení, které disponují technologií redukce šumu. Nezapomínejme ani na maximální důraz, který Acer klade na konektivitu. V noteboocích Helios 300 najdete síťově řadiče E2500 Ethernet Controller a Wi-Fi Wireless AX1650 od společnosti Killer. Nízká odezva je tím pak takřka zaručena.

Acer Helios 300 – z rodiny herních titánů

Velmi snadno můžete notebook monitorovat a nastavovat prostřednictvím předinstalované aplikace Predator Sense. Ta vám umožní dokonce velmi jednoduše přetaktovat grafický čip, upravovat podsvícení a rychlost ventilátorů, ale také slouží i k běžnému monitoringu stavu základních komponent. Intuitivní, jednoduché a funkční přesně tak, jak očekáváte.

Pro nadšence a počítačové hráče, kteří si chtějí užít chvíle ve virtuálním světě bez na maximum i při zachování mobility, je Acer Predator Helios 300 splněným snem. Perfektní mix provozních vlastností a vysoce výkonných komponent z něj dělá spolehlivého společníka, se kterým se můžete bez okolků kdykoliv a odkudkoliv vydat na bitevní pole, do pestrobarevných fantasy světů nebo na pouť vesmírem. Kompletní přehled dostupných modelů najdete na CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama