100Thieves poprvé prohráli, Team SoloMid a Golden Guardians se drží na své vlně
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek 100Thieves poprvé prohráli, Team SoloMid a Golden Guardians se drží na své vlně

100Thieves poprvé prohráli, Team SoloMid a Golden Guardians se drží na své vlně

Honza Fremut

Honza Fremut

15. 2. 2021 19:00

Druhý týden v americké LCS přinesl zajímavé souboje. Skvěle se daří TSM, zatímco 100Thieves zaváhali proti Cloud9

Reklama

Americká LCS má za sebou již druhý týden. Na špici se stále drží 100Thieves vedeni českým asistentem trenéra Freezem společně s Cloud9, zatímco na chvostu najdeme Immortals a Golden Guardians.

Team SoloMid našel nevídanou formu, Huni ovšem mírní pozitivní emoce

V průběhu Lock-in turnaje se TSM nedařilo. Ze skupiny postoupili ze třetího místa, aby hned ve čtvrtfinále propadli proti Cloud9 a loučili se s nelichotivým výsledkem 1-2. Ačkoliv mnoho fanoušků budoucnost této soupisky zatracovalo, nyní se zdá, že tým vedený Bjergsenem od začátku roku “pouze” z role trenéra, čekají skvělé časy. TSM, nyní s PowerOfEvilem na midlane našel skvělou formu a dvojičce dělící se o první místo již dýchá na záda. 

V druhém týdnu se TSM podařilo vyhrát všechny tři zápasy (proti Golden Guardians, Team Liquid a Immortals) a vytvořit si tak sérii čtyř zápasů bez prohry. Byl to právě nový midlaner, který svůj tým skvělými výkony táhl a vysloužil si tak po právu ocenění pro nejlepšího hráče týdne. Ovšem známý korejský toplaner Huni mírní možná až přehnané reakce na nynější formu. Nechal se slyšet, že na srovnávání s Fnatic nebo SKT je příliš brzo, ale jejich cílem samozřejmě je se na tuto úroveň dostat. Nezbývá nám nic jiného, než TSM a Hunimu obzvlášt popřát hodně štěstí, protože ho zajisté budou potřebovat.

100Thieves poprvé prohráli, Team SoloMid a Golden Guardians se drží na své vlně

100Thieves zaváhali proti Cloud9 a zahodili příležitost osamostatnit se v čele

O pomyslný trůn se i po druhém týdnu dělí 100Thieves a Cloud9. Nemuselo tomu tak ovšem být. Cloud9 v neděli zaváhali proti Evil Geniuses a sobotní vzájemný duel Cloud9 a 100Thieves mohl vytvořit rozdíl mezi doposud vedoucí dvojicí. To by ovšem 100Thieves nesměli zaváhat a tuto příležitost doslova zahodit. Výkon pětice vedené tureckým junglerem Closerem byl naprosto rozdílný od jejich dosavadních výkonů a když Perkz a spol. ve 34. minutě zničili nexus, skóre bylo 30:18 ve prospěch Cloud9.

Do následujících týdnů tedy zajisté můžeme počítat s velmi zajímavým soubojem o vedoucí pozici v LCS, jelikož těsně za 100Thieves a Cloud9 najdeme rozjeté TSM a také Dignitas, jejichž skóre je pouze o jednu výhru horší.

100Thieves poprvé prohráli, Team SoloMid a Golden Guardians se drží na své vlně

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama