100 Thieves stále první, trápení CLG pokračuje
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek 100 Thieves stále první, trápení CLG pokračuje

100 Thieves stále první, trápení CLG pokračuje

Tomáš

Tomáš

19. 7. 2021 18:00

Freezův tým drží první pozici, CLG poslední

Reklama

Půlka července je za námi a s ní i sedmý hrací týden americké LCS. Opět se ukázalo, jak dokáže být BO1 formát zákeřný. V prvním hracím dni se všem týmům ve spodní části tabulky kromě CLG podařilo vydřít vítězství proti elitě tabulky. Velký propad zažil Team Liquid, který prohrál důležité hry proti 100 Thieves a následně proti TSM. Spekuluje se opět o návratu junglera Jenkinse, protože výkony současného junglera Armaoa nejsou úplně optimální a tým padl až na pátou příčku za Evil Geniuses. Všechny celky v čele tabulky si připsaly po víkendu bilanci dvě výhry a jednu porážku, takže k žádné změně pořadí nedošlo.

Výsledky všech zápasů najdete v našem esportovém přehledu. 


Dominance 100 Thieves pokračuje

Je velice nepravděpodobné, že by někdo na začátku letního splitu tipoval, že tato organizace bude v letní části kralovat celé americké LCS. Jde vidět, že změna hlavního trenéra a příchod Abbedaggeho na střední linku byl klíčový krok, který tento tým potřeboval, aby se dostal do přední linie. Tento tým má velice dominantní brzkou část hry, čímž si pojistí důležité objekty na mapě jako jsou draci nebo první věž. Následně hru už jen kontrolují a soupeř je v takovém goldovém deficitu, že je nemožné s tímto týmem o cokoliv bojovat. V posledním devátém týdnu se tento tým střetne s TSM, kde se nejspíše rozhodne, kdo vyhraje souboj o první pozici v tabulce.

100 Thieves stále první, trápení CLG pokračuje

Chaos v organizaci CLG

CLG je jedna z nejstarších organizací, která tento rok startuje svou jedenáctou sezónu od založení, nicméně poslední roky už to není to, co to bývalo. Tým se aktuálně s bilancí 10-29 nachází na poslední pozici a s tím přišly i změny. Nejdříve organizace zveřejnila video na Twitter, kde hráčům oznamuje, že se v týmů budou dělat změny sestavy. Následně bylo video ze stránky odebráno a CLG zveřejnilo omluvu, kde vysvětluje, že tento krok nebyl správný a neuvědomili si negativní dopad, který tento příspěvek může na hráče mít. Další den přišla další zpráva, kde oznamují, že novým midlanerem pro CLG bude Damonte a Pobelter si tedy sedne na neurčitý čas na lavičku. Změny nijak nepomohly a CLG má aktuálně pět proher za sebou a tým Golden Guardians jim začíná utíkat. 

 

100 Thieves stále první, trápení CLG pokračuje

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama