100 Thieves s Freezem v čele LCS, TSM a CLG se trápí
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek 100 Thieves s Freezem v čele LCS, TSM a CLG se trápí

100 Thieves s Freezem v čele LCS, TSM a CLG se trápí

Reibl

Reibl

8. 2. 2021 15:00

LCS odstartovalo prvním hracím víkendem.

Reklama

Máme za sebou první plnohodnotný týden základní části LCS. Hned 3 hrací dny nabídnuly místy velmi kvalitní duely, jindy zase těžko koukatelné zápasy. V čele se usadili favoriti Cloud9 v doprovodu 100 Thieves s pomocným trenérem Freezem.

Cloud9 dominují, navážou na loňské jaro?

Zatím nejdominantnějším týmem se jeví celek okolo Perkze. Letos nejde o G2, nýbrž Cloud9. Jejich výhry proti Immortals, TSM a Golden Guardians byly velmi jednoznačné. Zásluhu na tom měla jako obvykle velmi sehraná botlinka a také jungler Blaber. Ten získal za své výkony MVP týdne.

100 Thieves s Freezem v čele LCS, TSM a CLG se trápí

C9 mají již řadu let dobré starty do sezóny. Tým se ale začne trápit zvláště ke konci splitu a v playoffs. Letos by tomu mohla předejít změna trenérů a také zkušený Perkz. Na záda C9 dýchají 100 Thieves, které lze považovat za černé koně na titul. Jejich výsledky jsou zatím výborné a skóre 3:0 to podtrhuje.

TSM a CLG na dně tabulky

Nová soupiska, staré zlozvyky? V řadách TSM po loňském vítězství v LCS zůstal jen nováček Spica. Přesto to vypadá, že staré neduhy zůstaly. TSM se trápí jak individuálně, tak i týmově. Jedinou výhru celek získal až při hře proti CLG, jenž se zařadí mezi nejhorší zápasy letošního roku. Také CLG se totiž trápí a jako jediný tým si neodnášejí výhru v prvním týdnu LCS.

Těsně před začátkem splitu CLG vyměnili Pobeltera za nováčka RJS. Ten všechny tři zahrál celkem obstojně. Bohužel ani jeho výkony nestačily.

Z velkých týmů zbývá zmínit ještě Team Liquid. Topař Alphari se po naparování na Twitteru musel smířit s prohrou hned v první hře. Za tu mohl i jeho oponent na topu, Revenge. Team Liquid v duelu s Immortals podcenili také Blitzcranka a parta okolo Jensena se tak musí smířit se startem 2:1.

100 Thieves s Freezem v čele LCS, TSM a CLG se trápí

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama