V nadcházející aktualizaci se objeví úpravy hitboxů a předmětů pro fightery
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek V nadcházející aktualizaci se objeví úpravy hitboxů a předmětů pro fightery

V nadcházející aktualizaci se objeví úpravy hitboxů a předmětů pro fightery

Giry

Giry

23. 4. 2024 12:05

Riot Phroxzon oznámil, jaké balanční změny můžeme očekávat pro patch 14.9, který se do hry dostane příští týden. Vypíchl také několik důležitých úprav.

Reklama

Velkou změnou projdou předměty pro fightery. Sterak's Gage, Eclipse a Sundered Sky prý nyní dominují, proto budou oslabeny. Vývojáři si od této změny slibují návrat předmětů jako Black Cleaver nebo Deaths Dance.

Upravovat se budou také hitboxy šampionů. Půjde prý hlavně o sjednocení velikosti hitboxů u přibližně stejně velkých šampionů. Například Warwick nebo Briar už nebudou mít malý hitbox jako Yordlové a Viktor nebude výrazně větší než Leona.

Stále nekončí ani úpravy nově přepracovaného Skarnera. Podle Phroxzona se hráči postupně učí, jak za něj správně hrát, a proto dojde na další oslabení. Cíl se nemění - Skarnerova primární role zůstává v jungli, měl by být ale i slušný topař.

Dravena prý mají vývojáři v hledáčku, ale zatím na jeho sílu ještě v příští aktualizaci nesáhnou. Balanční tým si prý nemyslí, že je Draven silný, pouze frustrující protivník. Možná tedy dojde na jeho úpravy v některém z pozdějších patchů.

Patch 14.9 by se do League of Legends měl dostat 1. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama